Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων μέσω των βίντεο που θα παρακολουθήσετε προσπαθεί να αποτυπώσει τον άθλιο τρόπο, κάτω από τον οποίο επιβιώνουν ασθενείς στα νοσοκομεία της Ελλάδος…

Κατσαρίδες περπατούν στους τοίχους μέσα σε θαλάμους που νοσηλεύονται ασθενείς! Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας και υπάρχουν και αποδείξεις για αυτό.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων μέσω των βίντεο που θα παρακολουθήσετε προσπαθεί να αποτυπώσει τον άθλιο τρόπο, κάτω από τον οποίο επιβιώνουν ασθενείς στα νοσοκομεία της Ελλάδος.

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ έρχεται να «κορυφωθεί» με τις κατσαρίδες που περπατούν στους διαδρόμους, επάνω από τα κεφάλια ασθενών…

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι συνοδοί αναγκάζονται να φέρουν μέχρι και σεντόνια από το σπίτι τους.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας που συνάντησαν τον υπουργό -ανάμεσα τους ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος- ζήτησαν την δοθεί άμεσα λύση στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές στο ΕΣΥ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το προεδρείο του συλλόγου των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) την περασμένη εβδομάδα, το 23% των ασθενών που πήγαν σε νοσοκομείο που εφημέρευε χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από τέσσερις ώρες σε Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) για να εξεταστούν από γιατρό.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

2 χρόνια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – 2 χρόνια ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ και εξαγγελίες για την Δημόσια Υγεία

Πριν 1 ½ μήνα σε συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο κος Φλαμπουράρης δεσμεύτηκε για συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον κο Τσίπρα.

Ο κος Τσίπρας δεν είχε δέκα λεπτά χρόνο μέσα σε 1 ½ μήνα να συναντήσει τους εργαζόμενους της Δημόσιας Υγείας.

Θέλουν να επιβάλουν ΟΜΕΡΤΑ για την κατάσταση των Δημόσιων Νοσοκομείων.

Πεθαίνουν οι Ασθενείς στα ράντζα, στα φορεία (εάν υπάρχουν) και τα κυβερνητικά στελέχη πανηγυρίζουν, αυτοκολακεύονται, περιαυτολογούν για τις πολιτικές που εφαρμόζουν, τα δύο χρόνια που κυβερνάνε.

Τους ενοχλούμε!!!

Πάνω από τις ζωές Ασθενών, βάζουν το πολιτικό κόστος. Γι’ αυτό κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χάλι!!!

Τον κο Τσίπρα φαίνεται ότι τον εκφράζει ο κύριος Πολάκης.

Με βάση τα στοιχεία του εφετινού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας η κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία θα χειροτερέψει. (σχετ. Δελτίο Τύπου)

Μας εμπόδισαν τα ΜΑΤ να πλησιάσουμε το Μέγαρο Μαξίμου. Η Ασφάλεια του Πρωθυπουργού μας ζήτησε για να περάσει αντιπροσωπία με πανό στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντήσει εκπροσώπους του Πρωθυπουργού θα πρέπει να ανοίξουμε το πανό και να εγκρίνουν το περιεχόμενο.

Λογοκρισία σε ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ. Πρώτη φορά Αριστερά!!! Αν είναι δυνατόν!!!

Τελικά πενταμελής αντιπροσωπεία συνάντησε τον κο Βερναρδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Επαναφέραμε το αίτημα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημα.

Του δείξαμε ένα βίντεο με την κατάσταση που επικρατεί σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Κατσαρίδες κάνουν πάρτι στους τοίχους, σε θαλάμους Νοσηλείας. Κρεβάτια Ασθενών που δεν διαθέτουν μαξιλαροθήκες!!! Τόσο καλά!!!