Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άπαντες παρόντες! Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν εκεί! Γιατί όμως;

- Advertisement -

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο…

Εντύπωση προκάλεσε η εικόνα από τα γεμάτα έδρανα της συμπολίτευσης! Αν και τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορα σενάρια για ανεξαρτητοποίηση αρκετών συμβούλων της πλειοψηφίας, η χθεσινή εικόνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Εϊναι φανερό ότι ο λόγος που υπήρξε απαρτία ήταν ότι επεστράφη από την Περιφέρεια η απόφαση (λόγω του γεγονότος ότι το ψήφισαν 14 δημ. σύμβουλοι, αντί για τουλάχιστον 15 που απαιτούνταν) που είχε παρθεί για τη μετεγκατάσταση του σταθμού των ΚΤΕΛ από το σημείο που είναι σήμερα, στο σημείο που είναι το δημοτικό parking κοντά στο 2ο δημοτικό σχολείο.

Χαρακτηριστική ήταν και η ατάκα του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Π. Παύλου που όταν ήρθε το σχετικό θέμα προς συζήτηση στο Δ.Σ., και του εξήγησαν για ποιόν λόγο “γύρισε πίσω” η απόφαση για τη μετεγκατάσταση των ΚΤΕΛ ρώτησε: “Εντάξει τώρα; Μετρηθήκατε;”…

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ υπερψηφίστηκε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Αρχής συν τον Παναγιώτη Βαρελά, (σε αντίθεση με τον αρχηγό της παράταξής του, Π. Παύλου, ο οποίος την καταψήφισε)!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog