Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Πρωτοβουλία Πολιτών ο Θοδωρής Πέτρου

- Advertisement -

“Έβγαλε είδηση” το χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς είχαμε την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού Συμβούλου της Πρωτοβουλίας Πολιτών, Θοδωρή Πέτρου…

Ο Θοδωρής Πέτρου, διάβασε την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του στο Σώμα.

Δείτε το video:

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετσι ειναι !Η φωλια του κουκου εκει μεσα !Ολοι οι νεοι τραβουν αλλη γραμμη !Πατωσατε το Λουτρακι ρε !!Οποιος παει να ασχοληθει ανεξαρτητοποιειται μια ζωη σημφεροντα ειστε !!!

  2. επειδη δεν εχει μαθει με συλλογικοτητες και το συριζα καταρρεει ανεξαρτητοποιειται. Αυτο ειναι πολιτικος χειρισμος και ειναι κατι που περιμενουμε απο τους επαγγελματιες πολιτικους. Φτασμενους ή εκκολαπτομενους. Το προβλημα ειναι η εκθεση ιδεων, που ταιριαζει σε 14χρονο μαθητη. Δεν πας μακρια ετσι, εκτος κι αν οι πλατες ειναι ισχυρες.

  3. 12:43 εγω βλεπω εναν νεο να διαφοροποιειται και καλα κανει…οι συλλογικοτητες σας με την ψευτοσυριζοπρωτοβουλια με εναν στρατηγικα αρχηγο της γιατι αλλιως δεν θα κατεβαινε ουτε για αστειο δημαρχος εδω ηταν να κανετε τον γκιωνη δημαρχο λαοπλανοι…εσεις δεν βλεπετε φτασμενους που βουλιαξαν το λουτρακι και πατε και τους ψηφιζετε ξανα…

  4. μπραβο στα παιδια που ανεξαρτητοποιούνται !!!!Δειχνει οτι εχουν προσωπικότητα δυνατή και δεν σέρνονται με λουράκι απο το λαιμό .

  5. Κ. Πέτρου
    Αποδέχομαι τους λόγους για τους οποίους διαφωνείς, εξάλλου οι προσωπικές απόψεις να εκφράζονται σε όλα τα όργανα ο διάλογος και η διαφωνία σε επιμέρους θεματικές ενότητες που απασχολούν το δήμο και τους δημότες μας ήταν στη δομή και τη στελέχωση αυτής της παράταξης και παραμένει αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ενός υποψηφίου αλλά και εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου.
    Μην ξεχνάμε όμως ότι με αυτήν την παράταξη εκλέχθηκες δημοτικός σύμβουλος και το σωστό θα ήταν εφόσον διαφωνείς να παραδώσεις την έδρα και αν επιθυμείς να αγωνιστείς για ζητήματα που χρονίζουν και απασχολούν του συνδημότες μας υπάρχουν δομές, σύλλογοι, κοινωνικές ομάδες για να αναπτύξεις τις δραστηριότητές σου.
    πεδίον δόξης λαμπρόν!!!!!!

  6. δεν εχεις δικιο συντροφε, διοτι ετσι η εδρα θα δωθεί σε μαριονεττα να κανει οτι επιτασσουν ανωθεν. Ετσι, με ανεξαρτητο τον κ. Πέτρου θα υπάρξει σεναρή αντιπολίτευση στις απατεωνιές τους.

  7. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥς ΑΓΙΟΥΣ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟς ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΚΟΛΤΕΝ ΜΠΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog