Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΩΡΑ: Ο Εισαγγελέας κάλεσε και Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -
                                               

Επειδή σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο πρώην Δήμαρχος κ. Κώστας Λογοθέτης στον Εισαγγελέα Κορίνθου…
Τα χρέη της Κοινοπραξίας προς το ΙΚΑ, ανέρχονται περίπου στα 7.000.000 ευρώ και αφορούν στην περίοδο μετά το Μάϊο του 2015, που δήμαρχος ήταν ο Γιώργος Γκιώνης.
Ο Εισαγγελέας έκρινε σκόπιμο να κληθεί και ο νυν Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων για κατάθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr, o Δήμαρχος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα και θα καταθέσει μάλλον αύριο.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αντε βγαινετε στη φορα σιγα σιγα…τερμα τα αστεια ηρθε η ωρα να πατε μεσα και αν δεν πατε να απολογηθειτε για τις ευθυνες σας και τα πεπραγμενα δσε που μας κατεστρεψαν

  2. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΡΙΤΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥς, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΗς ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕς ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ

  3. Που είναι ο λαλίστατος;; Άφησε τον μόνο σοβαρό άνθρωπο (Λογοθέτη)να βγάλει το φίδι από την τρύπα;
    Που είναι ο παλικαράς μας λοιπόν;;

  4. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ[ΔΗΜΑΡΧΟΙ] ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ…….
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ.

  5. Χριστός Ανέστη!!!!! Να ελπίζουμε ότι θα ξεβγάλουμε από πάνω μας τον Γκίωνη?????? Αλίμονό μας μόνο αν η Μαριώ η αντιδήμαρχος αναλάβει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog