Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

9 προσλήψεις στην Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου

- Advertisement -

Ανακοίνωση για την πλήρωση, με επιλογή, εννέα (9) κενών οργανικών θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ναυτικών ειδικοτήτων της Ανωνύμου Εταιρείας Διώρυγας Κορίνθου AdTech Ad ως εξής….

Κατηγορίες Ναυτικών Ειδικοτήτων Θέσεις
Α. ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Β’ ΤΑΞΗΣ Δύο (02)
Β. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ Δύο (02)
 Δ. ΝΑΥΤΗΣ Δύο (02)
Ε. ΝΑΥΤΟΠΑΙΔΕΣ Τρείς (03)

Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να υποβάλλει την αίτηση υποψηφιότητας , συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης στον Τύπο, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) , στην κατωτέρω ταχυδρομική διεύθυνση, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε να αποστείλει ταχυδρομικώς επί αποδείξει (ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ), στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 88 114 72 ΑΘΗΝΑ. *Η αναλυτική προκήρυξη θα βρίσκεται από την ημέρα έναρξης υποβολής των αιτήσεων και στην ιστοσελίδα της Α.Ε.ΔΙ.Κ (www.aedik.gr)

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν αρκουν αυτους που εχει θελει και αλλους;για να πινουν καφε ολοι μαζι.ετσι θα ελθει η αναπτυξη;δεν την δινουν σε κανεναν ιδιωτη να κανει και κανενα εργο στην περιοχη;

  2. Μεγάλε 8.57π.μ ιδιώτες την είχαν και φεύγοντας άφησαν ερείπια , ούτε έργα ούτε τίποτα μόνο το χρήμα τσέπωσαν! Απλά να μπούν ικανοί και όσοι πραγματικά χρειάζονται .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog