Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Νίκος Ρεμαντάς στον Εισαγγελέα Κορίνθου

- Advertisement -

Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασε πριν από λίγα λεπτά ο διαχειριστής της Κοινοπραξίας Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς…..

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήση του εισαγγελέα είχε γίνει από χθες για να καταθέσει ο κ. Ρεμαντάς σχετικά με τα χρέη της  Κοινοπραξίας που αφορούν στα έτη 2013- 2016 και αγγίζουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Μαζί του βρίσκεται  ο Δ/ντής Επικοινωνίας, Δημ. Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης: Ιωάννης Βραχάτης, και ο δικηγόρος του Χρήστος Τζοάνος.

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Νικόλας έχει να δώσει σαφείς εξηγήσεις γιατί, από όσα κέρδη υπήρχαν, δεν έδινε μία στο ΙΚΑ, ούτε καν ένα συμβολικό ποσό, ώστε να δείχνει ότι δεν ξεχνάει τις υποχρεώσεις προς το κράτος. Το πιο πιθανό βέβαια ειναι να πει οτι τέτοιες οδηγίες εχει λάβει από τους μετόχους.

  2. Τι σας φταίει ο άνθρωπος;
    Αν τέτοιες ήταν οι εντολές του από τους πάνω τι να κάνει;
    Να σηκώσει μπαϊράκι;
    Εργαζόμενοι είναι και αυτοι, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να τους απολύσουν…

  3. Και τι έγινε στην τελική;;; Όπως φούσκωσαν τους λογαριασμούς του νερού για να μαζέψουν χρήμα που είχαν σπαταλήσει άσκοπα έτσι θα ξανακάνουν και τώρα. θα πληρώσουν οι δημότες τα σπασμένα όλων αυτών.

    Γ Φατσούπας

  4. 4:27 μ.μ. καλα τα λες αλλα δεν το καταλαβαινουν. Νομιζουν οτι ο Ρεμαντας εχει εντολες να διοικει οπως θελει και να μην πληρωνει αν θελει. Υπαλληλοσ των μετοχων ειναι κι αυτος ρε σειειειειειςςςςςςς…

  5. μαλωστε ολοι ζωα για τον Ρεμαντα και τον καθε ρεμαντα, και ξεχαστε που σε λιγο δεν θα εχετε να φατε…παιξτε το παιχνιδι τους αντι να τους παρετε ολους με τις πετρες…ολους ανεξαιρετως…ο ρεμαντας μετα απο την καυαθεση πηγε στο σπιτακι του, εβαλε την κονιακαρα του την 25αρα, αναψε και την κουβανεζικη πουρακλα του και γελαγε με εσας… μαλωστε εσεις ζωα, αντι να ενωθειται και να τους κοψεται τον βηχα..

  6. Ασφαλώς και δεν ειναι υπάλληλος ο Ρεμαντας . Αφήστε τις σαχλαμάρες . Ειναι αυτός που πήρε τις τελικές αποφάσεις για ποια υποχρέωση θα αφήσει απλήρωτη.
    Τα λεφτά του καζίνο φτάνουν και περισσεύουν να πληρώνονται όλες οι υποχρεώσεις . Ας πει λοιπόν στον εισαγγελέα τι τα κάνουν τα λεφτά γιατί τις κρατήσεις τις κάνουνε κάθε μήνα από τους μισθούς μας κανονικά .
    Αφήστε λοιπόν τα κόλπα ότι και καλά ειναι υπάλληλος ο κακομοίρης. Αυτός και κάτι λογισταραδες τα κάνανε ΣΚ….τα.

  7. Λογιστικό έλεγχο και κατάσχεση σε όσους είχαν δικαίωμα υπογραφής . Πρέπει κάποια στιγμή να περάσουν όλοι από το ταμείο.Αρκετα έφαγαν τόσα χρόνια.

  8. 4:02 π.μ. πιο ζώον από σένα υπάρχει?! Αν πάρουμε με τις πέτρες όλους, τον Ρεμαντά και τον κάθε Ρεμαντά, μετά θα έχουμε δηλαδή να φάμε???? Για εξήγησέ μας αυτό το έξυπνο σκεπτικό. Ανέλυσέ το λίγο να σε καταλάβουμε….Αν τολμάς… (με σωστή ορθογραφία όμως να το αναλύσεις, αγράμματε…)

  9. ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΡΕΜΑΝΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΤΟΥ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog