Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Α’ κατηγορίας

- Advertisement -

Στους αγώνες της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας, η πρωτοπόρος, Κόρινθος ’06, επέστρεψε στις νίκες….

Μετά την ήττα της , το περασμένο Σάββατο από τον Πανκαμαριακό , στο ΔΑΚ, κατάφερε χθες να πάρει στην έδρα της δύσκολο τρίποντο με 1 – 0 επί του Παννεμεατικού.

Μεγάλη εκτός έδρας, νίκη σημείωσε ο Πέλοπας Κιάτου καθώς στο ντέρμπι στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» επικράτησε με 3 -2 επί του Ισθμιακού και διατηρεί ελπίδες για άνοδο.
Ο ΠΑΣ Κόρινθος, στον Συνοικισμό επικράτησε εύκολα με 3 – 1 επί του Πανσολυγειακού.
Από θρίαμβο σε θρίαμβο ο αήττητος εδώ και ενάμιση μήνα, Πανκαμαριακός νίκησε με 3 – 1 και τον Ηρακλή Λεχαίου, και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Άτυχος στάθηκε ο Αστέρας Δερβενίου, καθώς έμεινε στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» στο 0 – 0 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Μοιραίος παίκτης για την ομάδα της Δυτικής Κορινθίας στάθηκε ο Αντωνόπουλος όταν στο 94΄ αστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι των “ερυθρόλευκων” του Λουτρακίου.
Στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης με την Ελλάδα Βέλου μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 1 – 1
Σημαντική νίκη με 1 – 0 πέτυχε η Θύελλα Πετρίου , στην έδρα της επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου που δεν ξέρει τη νίκη εδώ και ενάμιση μήνα.
Στο Χιλιομόδι ο ουραγός Ατρόμητος σε έναν αγώνα «ζωής – θανάτου», έχασε με 0 – 2 από τον Ολυμπιακό Άσου που πήρε βαθμολογική ανάσα και ελπίζει στη σωτηρία του .

Η 17η αγωνιστική
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 3 – 1
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 1 – 0
ΤΕΝΕΑΤΗΣ – ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 1 – 1
ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ – ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ 2 – 3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ – ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 – 0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 0 – 2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 – ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 1 – 0
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 3 – 1

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog