Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όμορφη εκδήλωση στην κοπή πίτας της Φιλαρμονικής του ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων

- Advertisement -

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 η καθιερωμένη κοπή πίτας της Φιλαρμονικής του ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων…

Όπως κάθε χρόνο η Φιλαρμονική έκοψε την πίτα της παρουσία πλήθους γονέων και μαθητών, αλλά και των τοπικών αρχών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης» και παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων κος Παναγιώτης Λαμπρινός, καθώς και μέλη του Δ.Σ., η πρώην βουλευτής κα Κατερίνα Φαρμάκη, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κος Βασίλης Νανόπουλος και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» κος Τιμολέων Πιέτρης.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του και ο πρώην Πρόεδρος της Φιλαρμονικής κος Κώστας Αργυρόπουλος .

Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση ορισμένων εκ των πολλών σχολών μαθητείας που λειτουργούν στη Φιλαρμονική, συνεχίστηκε με την παρουσίαση της μπαντίνας και με ένα σύντομο swing ρεπερτόριο από τη Μπάντα και ολοκληρώθηκε με την ορχήστρα ΧΑΛΚΙΝΑ και τη Λαϊκή -Παραδοσιακή Ορχήστρα του Σωματείου Μουσικών «ΛΙΑΚΩΝΗΣ»
           

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φίλε ανώνυμε δεν έχεις καταλάβει πως η φιλαρμονική λειτουργεί υπογειως?Ακομα τα κλειδιά τα έχουν στην τσέπη τους. Πως λοιπόν μετά τις παραιτήσεις μπαινοβγαίνουν όποτε γουστάρουν?Να μας πει κάποιος τι έχει γίνει με τις παραιτησεις?Η μήπως πίστεψες πως τα καβγαδάκια με δήμαρχο αντιδήμαρχο πολιτισμού ήταν αληθινα?
    Δυο μέρες μετά τα έπιναν μαζί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog