Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Θανάσης Μουζάκης για μετεγκατάσταση ΚΤΕΛ Λουτρακίου (video)

- Advertisement -

“Συμφωνούμε με τη μετεγκατάσταση, διαφωνούμε με τη χωροθέτηση λόγω επικινδυνότητας και ανασφάλειας για τους μαθητές που βρίσκονται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου. Και βέβαια, δεν ξέρω αν έχετε μετρήσει τις αποστάσεις και τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του Δ.Σ., Θανάσης Μουζάκης…

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα ΚΤΕΛ μουζακη ειναι μια χαρα εκει που ειναι εσυ λοιπον που εισαι δημοτικος συμβουλος εχεις και αυτοκινητο και βενζινη για να πας μεχρι εκει που θελετε να τα πατε υπαρχουν ηλικιωμενη και γονεις με παιδια που εκει που ειναι τωρα ειναι μια χαρα εξυπηρετουμαστε ολοι εσεις ολοι ομως εχετε αποφασισει να κανετε το Λουτρακι πολη νεκροταφειο και το καταφερατε ντροπη σας ειστε ολοι σας αναξιοι τσιπα δεν εχετε να παραιτηθητε χτες

  2. Ο μπισμπικης τους εχει επιταξει ολους για να περασει το θεμα,γιατι φαγανε τη παπαρα απο την περιφερεια.ολοι οι αλαλοι και αβουλοι ηταν εκει να ψηφισουν.καλα τους ειπε ο παυλου αν μετρηθηκαν πριν ερθουν να ψηφισουν.σουζα στο κτελ ο μπισμπικας

  3. ΜΟΥΖΑΚΗ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΗΤΑΝ.ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

  4. Και δεν τηρουνται οι νομιμες αποστασεις και κανουν το παρκινγκ ιδιωτικο χωρο του κτελ στην ουσια . Απο την μια μας λενε να μη παρκαρουμε δεξια της Ελ. Βενιζελου και οτι υπαρχουν παρκινγκ και απο την αλλη το ενα το δινουν για τα κτελ, τα ταξι κλπ !

  5. Απαντήσεις και Αντιρρήσεις

    Στον 9:12 μ.μ.
    1)Ηλικιωμένοι και γονείς με παιδιά υπάρχουν η διαμένουν μόνο στην περιοχή γύρο το ΚΤΕΛ?
    2)Το ΚΤΕΛ είναι που φέρνει την ανάπτυξη στο Λουτράκι?

    Στους 9:47 μ.μ. και στον11:39 μ.μ.
    Δεν σας καταλαβαίνω
    Τα παιδιά του δημοτικού σχολειού στα διαλειμματα βρίσκονται και παίζουν στο προαύλιο χώρο και όχι έξω στον δρόμο.
    Και τις ώρες έναρξης και τέλος του σχολείου τους παίρνουν οι γονείς τους με τα αυτοκίνητα τους .
    Ίσως αυτές της ώρες να μην έχετε περάσει από εκεί γίνετε ο χαμός.

    Στον 10:26 μ.μ.
    1)Εσύ σίγουρα είσαι ειδικός και συγκοινωνιολόγος αφού ξέρεις πως δεν τηρούνται οι αποστάσεις.
    2)Ο δρόμος στο ποτάμι είναι γεμάτος αυτοκίνητα και το παρκιν άδειο .
    Απόσταση 100μετρα!!!
    3)Εσύ έχεις παρκάρει ποτέ εκεί Και όχι στην Ελ.Βενιζελου???

    Β.Γ

  6. Το κτελ είναι μακριά από την πόλη.
    Πώς θα φτάσει στου διαολου τη μανα μία γρια ένας ηλικιωμένος μία έγκυος γυναίκα για να ταξιδέψουν με βαλίτσες, όταν έχει 40° ;
    Μας έγινε ο λαδας και ο δεν μπορώ να κάνω τίποτα συγκοινωνιολόγοι.
    Ντροπή σας να ταλαιπωρείται όλο τον κόσμο.
    Μουζάκη αντε ρε μανάρι να βγάλεις κανένα μεροκάματο στο καζίνο που απέκτησες άποψη για το πού θα πάει το κτελ και που εξυπηρετεί τον κόσμο, ενώ εσύ και οι όμοιοί σας έχετε τουλάχιστον ένα αμάξι!!!

  7. 12.50 οι νομοι υπαρχουν μεσα στο διαδικτυο . ξεστραβωσου και θα δεις για τις αποστασεις που λενε ολοι .
    αληθεια εχεις παρει ποτε ποδηλατα να αποσυμφωρησεις το κεντρο ? ε γκιωνανθρωπε ?αλλα εισαι απο αυτους που καβαλανε το μηχανακι και τα πεζοδρομια και κανουν υποδειξεις στους αλλους . Σας βλεπω ολοι λυσσατε αλλα ορθοπεταλια κανεις σας !ετσι δεν ελεγε ο αντιδημαρχος σας ? αφηνεις το αμαξι σου και παιρνεις ποδηλατο . Αυτος το τζιπ γιατι το εχει καβαλημενο στο πεζοδρομο απ εξω απο το δημαρχειο ?

  8. 12:50 π.μ. πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας και γουστάρουμε να παρκαρουμε στην Ελευθερίου Βενιζέλου, και οχι στου διαολου την μάνα, ποιό ειναι το προβλημά σου εσένα ρε ομοϊδεάτη του Γκιώνη;
    200/χρόνια παρκάρει ο κοσμος στον κεντρικο δρόμο και όλα μια χαρα ήταν.
    Το κυκλοφοριακό έμφραγμα τις ώρες αιχμής το δημιουργούσαν κάτι μυαλά σαν και τα δικά σου, που διπλοπαρκάριζαν μέσα στον κεντρικό δρόμο ή πάρκαραν πάνω στις διαβάσεις και στις γωνίες!
    Αυτά που κάνετε στο Λουτράκι σε ποια πόλη της ευρώπης τα έχετε δει ρε κοτέτσια τυρογαλά, λαδοτύρια;
    Το πάρκινγκ της λέσχης αξιωματικών μπορει να εξυπηρέτησει μόνο τους κατοίκους του συνοικισμού
    Και κανέναν άλλο. Καλα σας τα έγραψε ο Σπύρος Γιαλοψός στην νέα έκδοση της εφημερίδας " Το βήμα του Λουτρακίου" και ο Παντελής Μνηματίδης στην εφημερίδα "Αλλαγή στο Λουτράκι"
    Η δημοτική αρχή Γκιώνη για να βγάλει 50.000 ευρώ ΑΝΑΓΚΑΣΕ την αστυνομία Λουτρακίου και το διοικητή της να κόψει πάνω από χίλιες κλήσεις σε δημότες και επισκέπτες, και διέλυσε το Λουτράκι.
    Και από πάνω έχετε το θράσος, να φορτώνετε τις ευθύνες, στον διοικητή του τμήματος τον κ. Πιπέρη.
    Τον οποίο φυσικά δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά δεν ανέχομαι να κάνετε ό τι κάνετε και να μεταφέρετε τις ευθύνες σας, σε ανθρώπους που δε φταίνε!
    Να είστε άντρες και να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας.
    50.000 ευρώ για να πηγαίνετε ταξίδια στο εξωτερικό ( τσαμπέ) για να φερετε ταχα μου ταχα μου τουρίστες ( οεο που είναι οι σουηδοί τουρίστες δήμαρχε που μας έλεγες όταν έκανες το ταξιδάκι των πέντε χιλιάδων ευρώ στη σουηδία 😉 να πριμοδοτείται τον ιδιώτη για να κάνει δήθεν τουριστική προβολή του Λουτρακίου, αλλά να μην πατάει κανένας τουρίστας στο Λουτράκι ή να έρχονται κάποιοι μικρής οικονομικής σημασίας να πηγαίνουν στις επιχείρησης μόνο κάποιων μελών του LTO.
    Και όλα αυτά στου κασίδη το κεφάλι 12:50 π.μ. που από οτι φαίνεται της αυλής του Γκιώνη είσαι και εσύ και έρχεσαι να μας πείσεις για τις ευεργετικές συνέπειες των μεγάλων πολιτικών αποφάσεων σας, που έχουν τις ίδιες ευεργετικές συνέπειες με το νερό του καματερού.
    Και μάλιστα που αυτές τις παίρνετε εν αγνοία των πολιτών του δήμου!
    Περιμένετε όμως κυριακή κοντή γιορτή έχετε να φάτε μαύρο στις
    επόμενες εκλογές που θα είναι όλο δικό σας.
    Εγώ που σας τα γράφω έκανα το λάθος και σας ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές, γιατί νομίζω ότι είχατε
    αλλάξει.
    Δεν αλλάξατε και θα αλλάξουμε εμείς εσάς. Ούτως ή άλλως φτάνει 9 χρόνια ρημάξατε την πόλη τη μετατρέψετε σε φάντασμα.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΚΙΩΝΗ ΤΕΡΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

    ΥΓ Λουτράκι Μπλοκ το σχόλιό μου είναι αμιγώς πολιτικό, δίκαιο, και σε παρακαλώ να το δημοσιεύσεις, γιατί δεν μπορούν να διαλύουμε την πόλη και να πετάνε το μπαλάκι των ευθυνών σε ανθρώπους που δε φταίνε!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων l.b, ένας από τους πολλούς αναγνώστες σου!

  9. Το προβλημα στον συγκεκριμενο χωρο ειναι η "εξοδος" του κτελ απο την "ματση" οπου δεν υπαρχει περιπτωση στην γωνια με ελ.βενιζελου να μην μπλοκαρει το κτελ,εκτος οτι θα περνα μπροστα απο εισοδο δημοτικου σχολειου, πρεπει και η εξοδος να γινει απο αλλου πχ ευθεια κατω στο ποταμι και να βγαινει στα φαναρια οπου δεξια παει περαχωρα αριστερα για κορινθο αλλιως ιδια εισοδο και εξοδο.

  10. 12:50 π.μ. Ειστεκαι οι δυο γκιωνικοι ναι το ΚΤΕΛ ειναι μιαν πηγη ανπτυξης εκει που ειναι και ειναι μια χαρα δεν φτανει που ολα ειναι εκτος πολης να παρουν και τα ΚΤΕΛ που εξυπηρετουν τοσο κοσμο εκει που ειναι θελουν να κανουν το Λουτρακι πολη φαντασμα νεκροταφειο ντροπη τους ντροπη και σε σενα 12:50 π.μ. που εχεις και λεφτα και αυτοκινητο να κανεις της δουλιες σου δεν εχουμε λεφτα για ταξι κια εξαλου το ΚΤΕΛ ειναι κοντα στα μαγαζια της πολης το καταλαβες

    10:26 μ.μ. Ηπιατσα των ταξι εκει ηταν ανεκαθεν η μια κοντα στα ΚΤΕΛ και καλα κανουν και εχουν το παρκιν τους τα ΚΤΕΛ ας εκανε ο δημος το κεπ παρκιν 5000 θεσεων δωρεαν και θα ειχε λυθει το προβλημα των παρκιν γκε

    Ελπιζω να μη φυγουν ποτε τα ΚΤΕΛ απο εκει που ειναι για παντα

  11. Τα μόνα λεωφορεία που δεν ενοχλούν τον Γκιώνη, είναι τα λεωφορεία του φίλου του με το τουριστικό!
    Έτσι για να καταλάβουμε τι λέμε εδώ μέσα και ποιος κοροϊδεύει ποιον;
    Αντε μανάρι Γκιώνη αρκετά μας διέλυσες και διαλύθηκες πολιτικά, δεν βλέπεις ότι έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες εναντίον σου!
    Τι περιμένεις;

  12. 12.25 το παρνκιγνκ ειναι δημοσιος χωρος και τα κτελ ιδιωτικη επιχειρηση.ΠΩΣ αποφασιζουν να δωσουν δημοσιο χωρο για παρκινγκ ? Ειναι θεμα του Κτελ να βρει χωρο ! η τουλαχιστον να πληρωνει καποιο ποσο στο δημο . Αν ειναι ετσι να ζητησουμε και μεις δωρεαν χωρο για τις επιχειρησεις μας !Και οταν μιλαμε μονο για δυο χωρους σταθμευσεις δεν μπορεις να κλεινεις το ενα για εξυπηρετηση αλλων !Γκεγκε ?????????

  13. 2:19 μ.μ. Γκιωναθρωπε εκει εχει το ΚΤΕΛ παρκιν και αυτοι πλρωνουν φορους ολοι τους και το ΚΤΕΛ θα μεινει εκει που ειναι για παντα και ναι φερνει αναπτυξη στο Λουτρακι γιατι ειναι κοντα στα μαγαζια της πολης το καταλαβες

  14. 12:50 π.μ. σωστός και καλά τα είπες, διότι έχουμε βαρεθεί να ακούμε αυτό το "ηλικιωμένη και μανάδες με μικρά παιδιά". Όταν βολτάρουν με τα πόδια όλο το Λουτράκι 1-2 φορές για να πάρουν αέρα, είναι καλά. Για το ΚΤΕΛ μόνο είναι άσχημα.

  15. 12.50 επειδη εχουμε περασει απο κει.. ναι γινεται χαμος οταν σχολανε .. πεταγονται παιδια απο παντου .. για φαντασου να περναει και κτελ τι εχει να γινει .Επιπλεον τα παιδια δεν ειναι μαντρωμενα οπως ειπες και ο νομος ειναι σαφης για τις αποστασεις .ΦΩΣΤΗΡΕΣ .Η Ματση ηδη μπλοκαρεται με τα παρκαρισμενα δεξια πως θα χωραει και το κτελ ταυτοχρονα .Αλλα αν παιρνουν αποφασεις για πολη οσοι εχουν μαθει να ζουν σε χωριο.. αστα να πανε .

  16. 5:16 μ.μ. έχεις δει πολλούς ηλικιωμένους να κάνουν χιλιόμετρα για βόλτα στο Λουτράκι.
    Χωρίς να υπολογίσουμε πώς πρέπει να κουβαλήσουν και βαλίτσες όταν θα ταξιδέψουν.

  17. 11:45 μ.μ. έλα ρε που σε πήρε ο πόνος για τους ηλικιωμένους. Όλοι οι ηλικιωμένοι δηλαδή που κουβαλούν βαλίτσες μένουν ακριβώς δίπλα από το ΚΤΕΛ? Αν είναι πιο μακρυά, τους μεταφέρουν τρίτοι. Το ίδιο θα γίνεται και τώρα. Όταν κλείνετε την βενιζέλου επάνω σε διάβαση, τότε οι ηλικιωμένοι δεν έχουν αξία. Στα λόγια όμως έχουν. Ρε φεύγα από δω…

  18. Αφού είναι οριστική η μεταφορά του ΚΤΕΛ γιατί δεν το κάνουμε σωστά;;;
    Γιατί η έξοδος θα είναι από τη Μάτση και όχι από την Ελ. Βενιζέλου;; Γιατί θα πρέπει να κινδυνεύουν παιδάκια; Το στενό που σήμερα είναι είσοδος του πάρκινγκ από Ελ. Βενιζέλου μπορεί άνετα να γίνει έξοδος αφού μια χαρά χωράει τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Ας κάνουμε μια φορά κάτι σωστό επιτέλους. Με αυτό τον τρόπο δεν θα έρχονται σ' επαφή με τους μαθητές του σχολείου ούτε με τους γονείς που πάνε να τα αφήσουν το πρωί η να τα πάρουν το μεσημέρι. Απλή λογική χρειάζεται ,ούτε εμπάθεια ούτε αντιπαλότητα .

  19. ολοι υποστηρικτες του σωστου που ποτε δεν πατατε σε δημοτικο συμβουλιο για να πειτε την γνωμη σας !Γραφετε ανωνυμα τα σχολια πικροχολα η οχι αλλα ποτε δεν πατατε σε δημοτικο συμβουλιο .Τωρα η αποφαση παρθηκε για το κτελ ITS TOO LATE για φιλοσοφιες και λογικες . Καληνυχτα σας .

  20. 7:38 μ.μ. Εσυ που εχεις και λεφτα και αυτοκινητο ηθελες το φυγει το ΚΤΕΛ και να ερημωσει η πολη να γινει πολη νεκροταφειο φαντασμα ντροπη σου

    και οπως ειπε και ο 1:33 Τα μόνα λεωφορεία που δεν ενοχλούν τον Γκιώνη, είναι τα λεωφορεία του φίλου του με το τουριστικό!μα ποσο δικιο εχει απολυτο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog