Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τη Δευτέρα στους δρόμους οι αγρότες της Κορινθίας

- Advertisement -

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-01-2017…..

Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 9:00 ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΖΑΡΚΟΥ ΘΕΣΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 10:30 ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΡΩΗΝ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑ.

Ο ΠΡΕΟΔΡΟΣ  
ΦΙΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 10:26 μ.μ.Τσιριζοανελ μαζεψου και λιγο καλα κανουν και τους κλεινουν οι φτωχοι αγροτες εχουν ολα τα δικια με το μερος τους πηγαινε εσυ να μαζεψεις κρεμμυδια αγγιναρες χορτα μαρουλια και πηγαινε να τα πουλησεις να δεις ποσα θα σου παρει η εφορια και μετα κλεινεις η δεν κλεινεις τους δρομους και δεν μιλαω για τους προυχοντες αγροτες αλλα για τους μεσαιους και δεν ειμαι αγροτης για να ξερεις αμεσως στον εισαγγελεα το μαθατε ολοι

  2. 12.32 κουμμουνιστακο ..εσυ βγαζεις περισσοτερα λεφτα η εγω ? μονο οι αγροτες πεινανε ? Εμας μας ρωτατε πως περναμε ? να πανε να κλεισουν τα χωρια τους !Ο νομος λεει οτι απαγορευεται να κανεις καταληψη του οδοστρωματος !Και μεις δουλευουμε και με το ζορι τα βγαζουμε περα..εμας ποιος μας ρωταει που μας ταλαιπωρουν στις μετακινησεις μας ? εισαγγελεας ! Να γινει οτι και στη βορεια Ελλαδα περσι !

  3. 1:48 μ.μ. 1:22 μ.μ.τσιριζοανελακια και οι 2 σας δεν υποστηριζω κανενα κομμα αλλα καλα κανουν εχουν ολα τα δικια οι φτωχοι αγροτες παντα για αυτους μιλαω και μενα με εχουν καταστρεψει τα μνημονια αλλα οταν κανποιος εχει δικιο πρπει να κανει κατι για να το βρει αλλα να σας δω οταν δεν θα υπαρχει πρωτογενης αγροτικη παραγωγη και θα τρωτε ολα τα ξενοφερτα μεταλαγμενα να σα ςδω τοτε τη θα λετε και ποσα απιδια πιανει ο σακος να σας δω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog