Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φλαμπουράρης: Ο κόσμος μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει “κρατάτε γερά”

- Advertisement -

Σαφή καλυτέρευση στην καθημερινότητα των πολιτών βλέπει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στο χρόνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΑΦΟΎ αφού όπως ανέφερε το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΙ δεν υπάρχουν πια άνθρωποι που να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό…

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην οικονομία υποστήριξε πως έχει ήδη αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά και προς στήριξη των επιχειρημάτων του ανέφερε ότι, “πλέον δεν βλέπετε πια άνθρωπο: άντρα, γυναίκα ή παιδί να ψάχνει στα σκουπίδια για το φαγητό του”.

Σχετυικά με το ενδεχόμενο εκλογών είπε, “Μην περιμένετε εκλογές. Δεν θα πάμε σε εκλογές. Ο λαός είναι σίγουρος ότι το 2018 θα βγούμε από την κρίση”.

Ο κ. Φλαμπουράρης έσπευσε επίσης να αμφισβητήσει και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. “Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά” ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του.

Σε ότι αφορά την πορεία της διαπραγμάτευσης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να νομοθετήσει μέτρα για μετά το 2018. Άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες ο Υπουργός Οικονομίας να αποστείλει και νέα επιστολή στους θεσμούς στην οποία όπως είπε θα … περιγράφει τα μέτρα αν υπάρξει μείωση των εσόδων!

Ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε ότι ενδεχομένως ο κ. Τσακαλώτος να περιγράψει που θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης αλλά θα σημειώνει ότι “τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκαν σημαντικά πλεονάσματα. Δεν ενεργοποιήθηκε ο κόφτης και αυτό θα συμβεί και τα επόμενα χρόνια”. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του είπε ότι “Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων. Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας (!) είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα ίδια σου λένε και οι ανάρχες που σε καίνε ρε συ. Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. Γιαυτό σε καίνε, για να κρατάς γερά!

  2. Αυτός δεν είναι που το λογαριασμό για το νερό της πισίνας του στην Αίγινα τον φόρτωσε στην τοπική εταιρεία υδάτων λέγοντας ότι έγινε λάθος στην καταμέτρηση για να μην πληρώσει; Έχει άραγε ορατό πάτο η ξεφτίλα τους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog