Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στη μέση του δρόμου!!

- Advertisement -

Κάντε κάτι εκεί στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, θα θρηνήσουμε θύματα, η κατάσταση με την εγκληματικότητα έχει ξεφύγει!…

Στείλτε προσωπικό στα αστυνομικά τμήματα  – Έκαναν ληστεία στη μέση του δρόμου στην Επαρχιακή Οδό Κυράς Βρύση – Εξαμιλίων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (28.1.2017) το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Κυράς Βρύση – Εξαμιλίων, όταν άγνωστοι δράστες, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 69χρονο ημεδαπό χρήματα, κόσμημα και το όχημά του, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου

korinthostv.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατι κανετε λογοκρισια? Ανεβαστε το σχολιο με την αλλοιωση των στατιστικων της εγκληματικοτητας.σας ενοχλει η αληθεια αν πλητει τον αστυνομικο διευθυντη ή τον απανταχου αστυνομικο διευθυντη?

  2. κανουν… πως δεν κανουν? κανουν μυνησεις στα καταστηματα κ λαδονωνται απο αλλους καταστηματαρχες κ διαφορες αλλες μιζες. με 700 ευρο μισθο φτιαχνουν σπιταρονες!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog