Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός Λουτρακίου: Είχε την τύΧη με το μέρος του

- Advertisement -

Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο σε όλον τον αγώνα και ιδιαίτερα στο β’ μέρος είχε «κατασκηνώσει» στην περιοχή του Ολυμπιακού, πολιορκώντας την παντοιοτρόπως. Όμως πολλές μεγάλες φάσεις για τέρμα δεν δημιούργησε. Κέρδισε πολλά κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή, αλλά η αδυναμία του να πετύχει τέρμα, με αποκορύφωμα το πέναλτι που κτύπησε ο Αντωνόπουλος στο οριζόντιο δοκάρι, τελικά του κόστισε…

Η έλλειψη δημιουργίας φάσεων στο α’ μέρος, εκτός από ένα μακρινό σουτ του Σαλοδημήτρη που απέκρουσε χαμηλά στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας Παναγιωτόπουλος του Αστέρα, ήταν το χαρακτηριστικό του αγώνα. Ο Αστέρας είχε την κατοχή κερδίζοντας κατά κράτος τις προσωπικές μονομαχίες των παικτών, αλλά μέσα στην περιοχή μόνο από στημένες μπάλες βρισκόταν και δεν έκανε καμία αξιόλογη τελική προσπάθεια.

Μέχρι το 79’, ο Αστέρας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, πιο πιεστικά όμως, αλλά μόνο οι κερδισμένες στημένες μπάλες του έδιναν δικαιώματα για να ελπίζει σε κάτι. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Κόντης ήταν σταθερότατος, άμυνα του Ολυμπιακού απομάκρυνε τη μπάλα άλλοτε συντεταγμένα, άλλοτε όχι, και έτσι κυλούσε ο χρόνος. Από το 79’ και μετά με την αλλαγή σχήματος που επιχείρησε ο προπονητής του Αστέρα κ. Καραούζος και την προώθηση του Βασιλάρη, ο Αστέρας έφτιαξε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες, η πρώτη στο 82’ όταν ο Μεντής σέντραρε στην καρδιά της άμυνα του Ολυμπιακού και Βασιλάρης αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά Ακολούθησε η δεύτερη στο 85’ όπου ένα σουτ του Βασιλάρη από το ύψος της περιοχής και δεξιά, ο Κόντης απέκρουσε πολύ δύσκολα χαμηλά στη δεξιά του γωνία, με τη μπάλα ακολούθως να βρίσκει και το κάθετο δοκάρι πριν απομακρυνθεί από τους αμυντικούς. Και στο 95’, μετά από δυνατό πλάγιο άουτ του Μετεβελή, ο Οικονομίδης μέσα στη μικρή περιοχή πλάγια, ανατράπηκε από δύο αμυντικούς και το πέναλτι που πολύ ορθά σφύριξε ο διαιτητής κ. Σεφέρης ανέλαβε να το εκτελέσει ο Αντωνόπουλος, ο οποίος με ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Κόντη, αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να μείνει τελικά το 0 – 0.

Ο διαιτητής  κ. Σεφέρης ήταν καλός, σε έναν αγώνα που δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες. Ορθά σφύριξε το πέναλτι, ακόμα κι αν αυτό συνέβη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.  Οι βοηθοί του κ.κ. Μπούμπας και Φίλης ήταν αρκετά καλοί.

ΑΣΤΕΡΑΣ : Παναγιωτόπουλος, Ψαρρός, Μετεβελής, Μαγγίνας, Βασιλάρης, Φωλιάς, Αντωνόπουλος, Μεντής, Κουτρούλης (60΄ Οικονομίδης), Τόλιας (79’ Μερκούρης), Βυζάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ : Κόντης, Σιαμάς, Τόσκα, Μπάγκας, Κρούγιος, Βαραβέρης, Μπάρμπας, Σαλοδημήτρης (90’ Σπύρου), Στούλικα (85’ Κουτρούλιας), Παπαηλίου, Δήμας (79΄Παντουβάκης).

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog