Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ΕΡΤ σταματά να μεταδίδει ζωντανά τις ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής

- Advertisement -

Η ΕΡΤ σταματά να μεταδίδει ζωντανά τις ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Διονύσης Τσακνής…

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το σημερινό άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με την μετάδοση ομιλίας της Χρυσής Αυγής από τη δημόσια τηλεόραση, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής δήλωσε τα εξής:

“Η ΕΡΤ προσφάτως είχε αποστείλει ερώτημα στο ΕΣΡ σχετικά με το αν υποχρεούται ή όχι να μεταδίδει ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Το ΕΣΡ αποφάσισε – όπως είναι γνωστό σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του συντάκτη του εν λόγω άρθρου – ότι βάσει του άρθρου 15 του Συντάγματος, η ΕΡΤ υποχρεούται να τηρεί αφ’ ενός την αρχή της αναλογικής ισότητας, αφ’ ετέρου δε, να μη μεταδίδει εκδηλώσεις ρατισμού και ξενοφοβίας, νομικές έννοιες όμως , που όπως αναφέρει το κείμενο της απόφασης, “δεν έχουν τύχει ακόμα νομολογιακής επεξεργασίας και εξειδίκευσης”.

Ως εκ τούτου, η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφασίζει:

1. Οι ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα μεταδίδονται ζωντανά.
2 Συγκροτείται υπηρεσιακή επιτροπή, η οποία θα κρίνει το κατά πόσο το υλικό των μαγνητοσκοπήσεων είναι μεταδόσιμο ή όχι.
Για την ανεξαρτησία και την αδιάβλητη λειτουργία της επιτροπής εγγυώμαι ο ίδιος”.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι έτσι… Δείξτε πόσο δημοκράτες είστε!!! Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε η όχι με τις θέσεις της χρυσής αυγής , πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις.Αλλο τα ιδιωτικά κανάλια και άλλο η κρατική τηλεόραση που την πληρώνουμε απ την τσέπη μας.
    Απαράδεκτοι! Δυστυχώς κύριοι αυτή είναι η κυβέρνηση της φασιστικής αριστεράς…!!

  2. Λουκέτο στην ερτ τώρα ! είναι συνηφασμένη με την κακομοιριά της χώρας και δεν προσφέρει τίποτα στην ενημέρωση.
    Επίσης δεν γουστάρουμε να πληρώνουμε αργόσχολους υπαλλήλους πολλώ μάλλον δε τις διοικήσεις τους.
    Οι εν λόγω δημόσιοι υπάλληλοι να καλύψουν μάχημες θέσεις στον δημόσιο.

  3. το κέρατό μου μέσα!!!!έβλεπα ερτ μόνο όταν έδειχνε τη χ.α.,πάει κι αυτο…τα λεφτά μου πίσω χασάπηδες!!!!!!!!και θυμάμαι βέβαια την Μελίνα Μερκούρη ,που εκανε ολόκληρο κίνημα για να μην πληρώνουμε την ερτ,με τον λογαριασμο της δεη,,,,……πόσους διαταραγμένους,δύσμορφους,κομματικούς παπαράδες έχουμε δει στην ερτ…..αι σιχτίρ,με συγχίσατε,και ανεβαίνει η πίεση……..

  4. ΣΥΡΙΖΑ ΗΔημοκρατία ήρθε.
    Και να μην ξεχνάμε οτι αντιστρέψετε την βούληση του λαού με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος!
    Δημοκράτες χαχαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog