Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η νέα Μις Υφήλιος – ΦΩΤΟ

- Advertisement -

Μια 24χρονη από το Παρίσι κέρδισε τον τίτλο της Μις Υφηλίου σε μια τρίωρη εκδήλωση στη Μανίλα η οποία ήταν αφιερωμένη στην διαφορετικότητα και την υπερνίκηση των εμποδίων της ζωής, νικώντας άλλες 85 υποψηφίους από όλο τον κόσμο…

Η Ίρις Μιτενέρ, η οποία σπουδάζει οδοντική χειρουργική, κέρδισε τον ετήσιο διαγωνισμό που φιλοξενήθηκε για τρίτη φορά από τις Φιλιππίνες.

Η πρώτη αναπληρωματική είναι η Μις Αϊτή, Ρακέλ Πελισιέ, και η δεύτερη αναπληρωματική η Μις Κολομβία, Αντρέα Τοβάρ.

Στην τελευταία ερώτηση, οι φιναλιστ ρωτήθηκαν για το αν έχουν αποτύχει στη ζωή τους και αν έχουν πάρει κάποιο μάθημα ζωής από αυτή την εμπειρία τους.

«Έχω αποτύχει πολλές φορές στη ζωή μου» είπε η Μιτενέρ και συμπλήρωσε «αλλά όταν αποτυγχάνεις πρέπει να σταθείς στα πόδια σου, να προσπαθήσεις ξανά και να συνεχίσεις την ζωή σου. Έχω αποτύχει στο παρελθόν αλλά η κάθε αποτυχία ήταν για εμένα η ευκαιρία για νέο ξεκίνημα».

Η Μις Αϊτή, η οποία επιβίωσε από τον φονικό σεισμό του 2010 που κατέστρεψε την πόλη της απάντησε στην ερώτηση: «Επιβίωσα από τον σεισμό» ενώ μάλιστα κατέκρινε και την κυβέρνηση της χώρας της λέγοντας πως ευθύνεται για τον θάνατο 300.000 συμπατριωτών της. «Ένιωσα πως απέτυχα επειδή δεν ζούσα τα όνειρα μου… Αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και πήρα ένα μεγάλο μάθημα από αυτή την εμπειρία επειδή σήμερα κατάφερα να βρίσκομαι εδώ και ζω το όνειρο μου».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog