Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ξυπνάτε χωριανοί!

- Advertisement -

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύτηκε σε πολλά Κορινθιακά ΜΜΕ, μια ανακοίνωση του νεοσυσταθέντα Περιβαλλοντικού Συλλόγου Λίμνης Ηραίου…

Η ανακοίνωση αυτή, έλεγε μεταξύ άλλων ότι “Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι στη Λίμνη παροχετεύονται λύματα λόγω ανυπαρξίας άλλου κατάλληλου αποχετευτικού συστήματος, ιδιωτικού η δημοσίου. Το έχουμε διαπιστώσει δυστυχώς από προσωπικές εμπειρίες καθώς έχουμε παρατηρήσει πολλοί από εμάς τα νερά της Λίμνης να είναι βρόμικα από πυκνά λύματα οχετών, που σιγά σιγά μετά από μερικές ημέρες διαχέονται τελικώς στο νερό της Λίμνης και δεν είναι πλέον αντιληπτά με το μάτι.


Παράλληλα η Λίμνη επιβαρύνεται και από το γεγονός ότι οι υπάρχουσες αποχετεύσεις δεν έχουν τις εκ του νόμου προδιαγραφές ώστε να μην μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα με άμεσο βέβαια αποδέκτη την Λίμνη”.


Το θέμα όμως είναι ότι κανείς, μα κανείς δεν έκρινε ότι πρέπει να απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες. Κανείς!


Κανένας δεν ενοχλήθηκε, κανένας δεν προβληματίστηκε, κανένας δεν έψαξε να βρει τις απαντήσεις!


Ούτε από την πλευρά του Δήμου, ούτε από πλευράς ΔΕΥΑΛ, ούτε όμως και από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, γνωστό και με την επωνυμία “LTO”…


Κανένας δεν νιώθει ότι πρέπει να προστατέψει ένα από τα ομορφότερα και μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα μέρη του Δήμου μας;


Θυμάστε τι είχε γίνει με το νερό; Ή μήπως όχι; Θέλετε να γίνει κάτι αντίστοιχο και για τη Λίμνη;

Εμείς, επειδή κρίνουμε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πλήττει τον Τουρισμό ολόκληρης της περιοχής, αποφασίσαμε ως Συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr, να δημοσιεύσουμε όλα τα τελευταία αποτελέσματα της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου από τα δείγματα που έχουν παρθεί από τα νερά της Λίμνης Ηραίου…

Τα νερά όπως θα δείτε είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ποιότητας.

Αποτελέσματα Οκτωβρίος_2-Οκτώβριος 2016

Αποτελέσματα Σεπτεμβρίου_2-Οκτώβριος_1 2016

Αποτελέσματα Σεπτεμβρίου_2-Σεπτεμβρίου 2016

Αποτελέσματα Αυγούστου_2-Σεπτεμβρίου_1 2016

Αποτελέσματα Αυγούστου_1 2016

Αποτελέσματα Ιουλίου 2016

Αποτελέσματα Ιουνίου 2016

Αποτελέσματα Μαΐου 2016

Και αναρωτιόμαστε…


Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν έκρινε ότι πρέπει να απαντήσει; Είναι δυνατόν τέτοιες ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ καταγγελίες να μένουν αναπάντητες; Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν έψαξε να δει αν ισχύουν οι καταγγελίες του συγκεκριμένου Συλλόγου; Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν δημοσίευσε τα συγκεκριμένα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα το loutrakiblog.gr ή έστω κάτι άλλο;

- Advertisement -

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί απλά είναι ακόμα ένα χτύπημα εις βάρος του τόπου μας.
    Για αυτό δεν απαντάνε οι κύριοι ανεύθυνουπεύθυνοι.
    Ευχαριστήρια για την ευαισθησία σας που αναδεικνύεται τόσο σοβαρά θέματα

  2. Αν δεν ευσταθούν οι καταγγελίες ο δήμος πρέπει να κάνει αγωγές.
    Αν ευσταθούν οι καταγγελίες πρέπει να μας ενημερώσει.
    Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η εκκωφαντική σιωπή.

  3. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ, ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ; ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

  4. ΑΝ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ… ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΤΙ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ; ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ; ΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ; ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ! ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

  5. Εγώ ερχόμουν από Κιατο στην λίμνη εδώ και χρόνια γιατί πίστευα ότι το περιβάλλον ήταν γενικότερα υγιές. τώρα αλήθεια ψέματα ας πρόσεχαν. Κρίμα.
    Κ. Ντερου.

  6. 7.06 σου λεει: Aπό τη Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η πλέον εγκυρότατη πηγή για τις δειγματοληψίες. Τι δεν καταλαβαίνεις? Τ γαλαζιες σημαιες τσαμπουνας????

  7. Άνοιξε τα ματάκια σου και διάβαζε σωστά! "Προσωπικές εμπειρίες" αναφέρονται, δηλαδή έχουν δει με τα μάτια τους διάφοροι άνθρωποι "κάποια πράγματα"! Δεν αναφέρεται πουθενά ότι: μην ξαναμπείτε μέσα γιατί θα πεθάνετε από την μόλυνση, γι'αυτό έγινε κοινοποίηση σε δημόσιους φορείς, για να γίνει εξακρίβωση! Γκε γκε; Διάβασε σωστά και όχι όπως θες και όπως σε βολεύει!

  8. ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΕ! ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ", ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!

  9. 9:51 μ.μ. τα'χεις ξαναπει για το πως δινονται οι γαλάζιες σημαιες ρεεεεεεεεεεε. Λες και εσυ εισαι που αποφασιζεις. Τοσο καλα ξερεις πια?

  10. Ευχαρίστως ν συμμετέχω σ οποιαδήποτε δράση -ενέργεια -σύλλογο-ομαδα γ να προτατεψουμε το τόπο μας κ τη ποιότητα ζωής μας.. Thanasis papamikos.. (Facebook)

  11. Ο σύλλογος για αυτό έγινε για να συκοφαντεί τη βουλιαγμένη;
    Εγώ δεν πιστεύω τίποτα αν δεν δώ στοιχεία.
    Είναι όλα ψέματα…
    Ποιοί είναι αυτοί και γιατί διαλέγουν αυτή τη χρονική στιγμή για να βγάλουν ω την ανακοίνωση τώρα που πάει να ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν;
    Ειναι δημοτες Λουτρακίου ή φερτοί και βαλτοί.

  12. ΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ;; ΧΑΧΑΧΑΑΑ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ Ε; ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ Τ'ΑΥΤΙΑ ΕΕΕ;;;;

  13. 9:18 μάθε πρώτα να διαβάζεις σωστά για να καταλαβαίνεις τα νοήματα και μετά σχολιάζεις.
    Στοιχεία έχουν να μας δώσουν για τις καταγγελίες;
    Εγώ δεν βλέπω στοιχεία, αρα αστειότητες για να βλάψουν τον τόπο!
    Σαφέστατα θα πάρουν την άδεια όλων μας όταν πρόκειται να κάνουν κάτι εναντιον του τόπου ΜΑΣ που δεν τσιφλίκι κανενός.
    Μονο στο σπίτι τους μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να μας ρωτάνε!

  14. Εναντίον του τόπου και του περιβάλλοντος δεν κάνουν αγαπητέ, εναντίον των "συμφερόντων", ΝΑΙ! Άν αγάπαγες τον τόπο σου, θα είχες κάνει κι εσύ κάτι με τα φιλαράκια σου… κι όχι μόνο φωτογραφίες και παχιά λόγια…

  15. Το loutrakiblog είναι φερέφωνο της ξένης και της μαύρης αντίδρασης εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου. Σύντροφοι του Συλλόγου ο αγώνας και πάλι ενάντια στους ολιγάρχες της Λίμνης και τους μεγαλοαστούς επισκέπτες της θα συνεχιστεί μέχρι τελικής δικαίωσης…

  16. Ο κ. Μαντάς μίλησε με στοιχεία.
    Οι συκοφάντες πρέπει να οδηγηθούν στην λεωφόρο της δικαιοσύνης, τι μόνη που πιστεύουμε και υποστηρίζουμε με φανατισμό όλοι οι δημοτες που νοιάζονται και αγαπάνε τον τόπο τους.

  17. Θα ηθελα να στειλω μηνυμα στον περιβαλλοντικο συλλογο.Αν καταλαβα καλα τα βαζετε με τα θηρια της λιμνης?Τα θηρια που θα επρεπε οι "σπηλιες τους να ειχαν γκρεμιστει με αποφαση της ευρωπαικης ενωσης γιατι ειναι πανω στην θαλασσα και απλα λαδωσαν τους παντες και δεν εγινε τιποτα?Τα θηρια οταν νιωθουν οτι απειλουνται δαγκωνουν και σκοτωνουν το θηραμα τους.Καταλαβαινω οτι αγαπατε τον τοπο σας και θελετε να τον προστατευσετε αλλα τα θηρια εχουν δυναμη……ΥΓ θα ηθελα και εγω παντως να ανηκω σε μια ομαδα που προσπαθει για το καλυτερο…σε μια "οικογενει" οπως λενε καποιοι!!!!

  18. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ; ΩΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΛΙΜΝΗΣ; ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ; ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ; ΩΣ "ΑΙΡΕΤΟΣ";; Η "ΑΠΛΩΣ", ΩΣ ΕΝΑΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΗΡΑΙΟΥ;; ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ "ΜΠΡΟΣΤΑ" ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!! ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΙΜΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ;; ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ;; ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ; ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ "ΚΑΠΟΙΩΝ", ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΓΟΝΤΑΙ;; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ, ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ…

  19. 10.56-διαβασε καλυτερα τα εγγραφα που εδωσε στην δημοσιοτητα ο κυριος Μαντας- κατω απο τα 3 αστερια που εχει η λιμνη απο τις 4 κατηγοριες λεει ξεκαθαρα –ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ ΔΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ!!. ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ !!!

  20. Επειδή το θέμα ξεχείλωσε εντελώς, να συμφωνήσουμε ότι:

    1) Τα νερά δεν είναι μολυσμένα!
    2) Πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις σε κάποια κτίσματα, ώστε να μην καταλήγουν κάποια λύματα ή ουσίες όχι καθαρές, στην θάλασσα!
    3) Να υπάρξει συνεργασία όλων των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης, συλλόγων και πολιτών για εξεύρεση λύσεων και ανάπτυξη της λίμνης αλλά και όχι μόνο, αλλά και όλου του δήμου!
    4) Άς κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω για ΜΙΑ ΦΟΡΑ, παραμερίζοντας μικροσυμφέροντα και εγωισμούς, γιατί είναι κρίμα να ακολουθούμε τα χνάρια των πολιτικών μας!!!

  21. ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ? ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΚΟ… ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.

  22. ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔYΣΦΗΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ. ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ BLOG ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΔYΣΦΗΜΙΣΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ.

  23. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο Κ@@ΟΣ ΣΟΥ, ΑΚΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ" ΟΤΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ! ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΛΩΣ! ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ, ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ; ΟΤΙ "ΚΑΤΙ", ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΒΡΟΧΗ" ΦΥΣΙΚΑ! ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ! ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΑΛΛΑ Η ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ;

  24. …..έχουμε παρατηρήσει πολλοί από εμάς τα νερά της Λίμνης να είναι βρόμικα από πυκνά λύματα οχετών, που σιγά σιγά μετά από μερικές ημέρες διαχέονται τελικώς στο νερό της Λίμνης και δεν είναι πλέον αντιληπτά με το μάτι….–ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ !!!– … με άμεσο βέβαια αποδέκτη την Λίμνη…. εξαιρετικοί κίνδυνοι για την δημόσια υγεία…..–ΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ….!!!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΣ…

  25. Απιστευτο !! καποιοι στεναχωρηθηκαν που τα νερα της λιμνης ειναι καθαρα!!! αντι να το κανουν σημαια συνεχιζουν τρομαρα τους!!απιστευτο!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog