Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ:«Πολιτική επιλογή και πράξη η ανάδειξη και επιβράβευση των υγιών δυνάμεων στο χώρο του Αθλητισμού»

- Advertisement -

Ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, παρευρισκόμενος στην εκδήλωση του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των αθλητών του Ομίλου, απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στις δράσεις, τα έργα και τη γενικότερη πολιτική που χαράσσεται από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο τομέα του Αθλητισμού…
Καταρχάς, ο βουλευτής τόνισε ότι ο σχεδιασμός του Υφυπουργείου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού βασίζεται στην υλοποίηση πολλών και μικρών έργων ανά Νομό σε αντίθεση με τα λίγα και μεγάλα έργα σε συγκεκριμένους Νομούς που πραγματοποιούνταν από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις.

Συγκεκριμένα όσον αφορά στην Κορινθία, τόνισε ότι στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2016 εντάχθηκαν δύο αθλητικά έργα και συγκεκριμένα η κατασκευή των αποδυτηρίων στο Γήπεδο του Ζευγολατιού και η διαμόρφωση και αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεμέας. Παράλληλα υπογράμμισε ότι μετά από ενέργειες της αρμόδιας Επιτροπής των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο προϋπολογισμός του 2017 για τον Αθλητισμό είναι αυξημένος σε σχέση με πέρυσι δίνοντας μεγαλύτερες δυνατότητες για χρηματοδότηση έργων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017.

Εκτός από τα παραπάνω, στρατηγικής σημασίας είναι και η δημιουργία του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αθλητικών Φορέων. Πρόκειται για την εφαρμογή διάταξης που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή και έχει ήδη προκηρυχθεί, η οποία προβλέπει την καταγραφή Σωματείων και Συλλόγων με ένα κι όχι περισσότερα ΑΦΜ και με πραγματική δραστηριότητα στο χώρο του αθλητισμού. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Ψυχογιός, «ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα του αθλητικού κόσμου που επιτρέπει στην Πολιτεία τη συνεργασία και επιβράβευση υγιών Σωματείων, όπως ο Ποσειδώνας Λουτρακίου».

Τέλος, αναφέρθηκε στον νέο Αθλητικό Νόμο που αναμένεται να έρθει στη Βουλή, ο οποίος θα περιλαμβάνει και την απλή αναλογική στις εκλογές Ομοσπονδιών και Ενώσεων, δίνοντας τη δυνατότητα σε υγιείς δυνάμεις του Αθλητισμού, που τώρα δεν ακούγονται και δεν εκφράζονται επαρκώς, να αναδειχθούν και να συμμετέχουν.

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργη απορώ αν θα είσαι εσύ μόνος σου που θα περάσεις τη θηλιά γύρω από το λαιμό σου ή θα προτιμήσεις να στην περάσει ο λαός στον οποίον προεκλογικώς ΜΟΝΟ τάξατε, ενώ μετεκλογικώς ΜΟΝΟ χειροτερέψατε το κλίμα που είχατε υποσχεθεί να αντιστρέψετε. Τί κάνατε πέραν από τα υπερυπουργεία, το σύμφωνο συμβίωσης, τα capital controls και την αθρώα αύξηση μεταναστών που, αν και τον Γενάρη μόνο πέρασαν 1000 στα νησιά, ο αριθμός τους παραμένει ως εκ θαύματος σταθερός στους 63-64.000?

  2. Ρε παιδι μου τραβα βρες καμία αληθινή δουλειά να κάνεις δεν σου φταίει τίποτα ο κόσμος να τον παιδεύεις.
    Αρκετα εφαγες από τη βουλευτική αποζημίωση.

  3. Ψυχοσύντροφε, μας οδηγήσατε σε capital controls με τις 7-μηνες διαπραγματεύσεις σας της πλάκας.
    Υποθηκεύσατε τη χώρα για 99 χρόνια.
    Κινδυνεύουμε πλέον ανοιχτά με Grexit,
    Και επίσης και με σύρραξη με Τουρκία.
    Στον κομμουνιστοσυμμοριτοπόλεμο είχατε και μεθόδους εκτελέσεων, με τσεκούρι, κονσέρβα, σφαίρα, μαχαίρι. Η απόφαση ήταν δική σας.
    Την δική σας τώρα την έχετε σκεφτεί? Βράζει ο Ελληνικός λαός!!!!!

  4. Σας βρίσκω πολύ αρνητικούς για το παλικάρι που έχει ιδρώσει να μας προστατεύει!!! Μάλιστα μετά την ένταξη των έργων πνοής (μη γελάτε ) στον προυπολογισμό ,μετά από δυναμική παρέμβαση του (συνεχίζετε να γελάτε και δεν κάνει) αποκτήσαμε το δικαίωμα να νοιώθουμε σωσμένοι.
    Τωρα αν πονάει λίγο ο πωπός σας είναι από το πολύ σώσιμο του ΣΥΡΙΖΑ.

  5. Όπως πάνε τα πράγματα, εσύ θα θα ξυρίσεις το μούσι, θα βάψεις και το μαλλί σαν τον Χριστόδουλο Ξηρό και αν τυχόν και σε ρωτήσει κανεις, θα πεις πως δεν τον ξέρεις τον ψυχογιό. Τους λόγους τους κατανοείς ή χρειάζεται να στους αναλύσω? Το αναφέρω διότι οι φασιστεροί δεν διεκδικούν και αριστεία εξυπνάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog