Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κάνουν τον απολογισμό τους στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου

- Advertisement -

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λουτρακίου—Περαχώρας—Αγ. Θεοδώρων, το ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα  6:00μ.μ., στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Κ. με θέματα Ημερήσιας Διάταξης…


1. Διοικητικός Απολογισμός
2. Οικονομικός Απολογισμός 2016
3. Προϋπολογισμός 2017
4. Πρόγραμμα Δράσης
5. Τοποθετήσεις Συνέδρων
6. Ψηφοφορία

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Για τη  Διοίκηση

    Ο  Πρόεδρος                             Η Γεν. Γραμματέας
  Λογοθέτης Κων/νος                Κορώνη Αγγελική

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παιδια θα αναφερω κατι ασχετο απο την αγγελια ,εχθες το βραδυ εσπασαν 3 αυτοκινητα στο λουτρακι και ενα το εκλεψαν οπως ηταν,δεν ξερω αν εχει μαθευτει το συμβαν αλλα οσοι εχουν παρκινγκ ας το βαλουν μεσα ή να χουν το νου τους.

  2. Τί απολογισμό να κάνετε τρομάρα σας? να μας πειτε πόσους (αριθμο και επιχειρηση) εργάτες σώσατε από την απόλυση μέσα στο 2016. Ετσι, έχει αξία η παρουσία σας, ειδεμή φευγάτε να μην πληρώνετε και νοίκι, ηλεκτρικό και νερό.

  3. Έχει να πέσει πολύ γέλιο με τον απολογισμό του ισχυρότατου εργατικού κέντρου Λουτρακίου. Η κυβέρνηση έβαλε λυτούς και δεμένους να συγκρατήσει την μαχητικότητα των συνδικαλιστών γιατί φοβάται ότι θα προκαλέσουν την πτώση της.
    Οι Ισραηλίτες ιδιοκτήτες του καζίνο τρέχουν να "ρίξουν" τουλάχιστον 30.000.000 ευρώ για να αποφύγουν τις βαρύτατες συνέπειες του μεγαλειώδους συνεδρίου . Τα κανάλια όλα θα έχουν ζωντανή κάλυψη και ο ALPHA θα βγάλει ζωντανά τον κ. Δραμουντάνη (που τα λέει καλά).
    Να είμαστε όλοι εκεί στο συνέδριο γιατί μπορεί να αλλάξει την ζωή μας.

  4. – 2:49 μ.μ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ, Ο ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Ή ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ? ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΡΓΑΤΟΜΠΑΜΠΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog