Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πόσες κλήσεις “μοιράστηκαν” το καλοκαίρι και πόσα χρήματα πήρε ο Δήμος

- Advertisement -

Πολύς λόγος έγινε το καλοκαίρι για τις κλήσεις που “μοίραζε” η Αστυνομία Λουτρακίου στα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια, ύστερα από την επιστολή που αρχικά απέστειλε στο ΑΤ Λουτρακίου ο Σύλλογος Επισιτιστών Λουτρακίου «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και στη συνέχεια συνυπέγραψαν  η Ένωση Ξενοδόχων, ο LTO (Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής Λουτρακίου) ο Δήμος, ο εμπορικός σύλλογος Λουτρακίου και ο σύλλογος των Ταξί Λουτρακίου…

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η εφημερίδα “Το Βήμα Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων” στο φύλλο του Ιανουαρίου, οι κλήσεις που μοιράστηκαν έφτασαν περίπου τις 1.000, ενώ γύρω στις 50.000 ευρώ ήταν τα οικονομικά οφέλη στο δήμο από τα χρήματα των κλήσεων.

- Advertisement -

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το επόμενο καλοκαίρι θα βάψουν με κίτρινες γραμμές και τη θάλασσα ώστε οποίο βάρκα παρκάρει παράνομα να πληρώνει πρόστιμο.
    Μόνο τότε θα ερθει τουρισμό από τον Αρη

  2. Ο σύλλογος που δήθεν που δήθεν κόπτεται για να έρθει κόσμος στο Λουτράκι, έδιωξε με την επιστολή του και τους τελευταίους επισκέπτες και την Κυριακή γιορτάζει τις ημερες καταστροφής και κόβει την πίτα του.
    Ντροπή ρε

  3. Μια χαρα και να το ξανακανουν μονο που πρεπει ποιο οργανωμενα δηλ. να ενημερωσουν τον κοσμο και τους επισκεπτες εγκαιρως ,να γινουν εντονες διαγραμμισεις ,να μην ειναι τοσο αυστηροι πχ να αφηνουν να ψωνισει ενα καφε,ψωμι και γενικα ολιγολεπτη σταση ετσι ωστε να εξυπηρετουμαστε ολοι μας και οχι να διπλοπαρκαρουν εξω απο τα καφε κλπ και να αδιαφορουν για το χαος που δημιουργουν.

  4. Τι πρεπει να γινει ρε παιδια δηλαδη να παρκαρει ο καθε ενας οπου γουσταρει; πατε καλα ;τι νοοτροποια ειναι αυτη που την μαθατε;πολυ καλα κανει η τροχαια και ρφαρμοζρι τον κοκ.

  5. 3 Φεβρουαρίου 2017 – 12:25 μ.μ.
    "Εμ αν δεν ξέσκιζαν την τσέπη του κόσμου, πως θα τα έπιαναν και πως θα πήγαιναν τσάμπα ταξιδάκι αναψυχής στο εξωτερικό;"

    Άστοχος λαϊκισμός και δημιουργική ασάφεια με ψήγματα συνομωσιολογίας.

  6. Πολύ λάθος, κανονικά έπρεπε να αφήσουν τον καθένα να παρκάρει όπου θέλει και εφόσον έχεις αμάξι η μοτοσυκλέτα να αποφασίζεις μόνος με τη ταχύτητα θα πηγαίνεις, και βέβαια ποιος θα χρειάζεται πλέον την αστυνομία και τους νόμους, μπορούμε και χωρίς.

  7. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΚΑΦΡΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΑΛΛΕΣ 500 ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ.

  8. ΕΣΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ…

  9. 3:54 κατασκηνωτη εσυ??? πηγαινε τωρα να κανεις κανενα τζαμπα ταξιδι να φερεις κοσμο γιατι απο τοτε που ξεκινησατε το πανηγυρακι γεμισε το λουτρακι τουριστες,…μη χασουμε και κανεναν…

  10. 3:54 Σ-Υ-Ν-Ω-Μ-Ο-Σ-Ι-Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
    συνωμοσία (η) {συνωμοσιών}
    1. συνεννοήσεις και ενέργειες που χαρακτηρίζονται από μυστικότητα και στοχεύουν στην τέλεση παράνομων πράξεων, κυρίως σχετικών με την ανατροπή καθεστώτος: συνωμοσία εναντίον τού κράτους / βασιλιά || ανατρεπτική / εγκληματική / ιστορική / πολιτική / αντεθνική / σκοτεινή / στρατιωτική / διεθνής συνωμοσία || εξυφαίνω / αποκαλύπτω / συμμετέχω σε συνωμοσία.
    2. κάθε είδους ενέργεια που στρέφεται εναντίον ενός, λίγων ή πολλών ατόμων και συντελείται σε συνθήκες μυστικότητας: Είμαι αθώος! Έπεσα θύμα συνωμοσίας!
    ΣΥΝΩΝΥΜΑ: πλεκτάνη, μηχανορραφία.

  11. Έτσι ο ελληνάρας! Παρκάρει όπου γουστάρει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. "Ρε ξέρεις ποιος είμαι εγώ"? Βαριέται να περπατήσει μέχρι την παραλία για να πιει ένα καφέ. Η οκνηρία σε όλο της το μεγαλείο.
    Μετά όταν πάρει την κλήση του φταίνε όλοι!
    Η Κυβέρνηση, Ο Δήμαρχος, ο LTO, ο Ξένιος Ζευς, τα Μνημόνια, η Μέρκελ… και η λίστα συνεχίζεται!

  12. Σκασε μωρή στραπατσάδα που φωναζεις και απειλείς.
    Δεν μπορείς να κάνεις πολιτισμένο διάλογο αμέσως τον φασισμό στον σ δοσίλογισμό

  13. Ναι ρε θα περπατάμε χιλιόμετρα μεσα στο κρύο ή τον καύσωνα, επειδή εσύ 6:33 μ.μ. και οι φίλοι σου βγάλατε ημερήσια διαταγή και απαγορεύσετε στην πόλη το παρκάρισμα, για να τα τσεπωσετε και να πηγαίνετε δωρεάν ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό.
    Δηθεν για να φέρετε κόσμο.
    Το κόλπο σας πάλιωσε6:33 μ.μ.

  14. 3:53 μοιάζουν λίγο με ελληνικά αυτά που χρησιμοποιείς.
    Οσο για το που θα παρκάρουμε δεν θα το αποφασίζει μια πολιτική ομαδούλα που εχει καταστρέψει ολόκληρο τον δήμο και εχει ξεριζώσει και τα τελευταία χρήματα που έχουν απομείνει στο παντελόνι των δημοτών!
    Και όλα αυτά τάχα μου τάχα μου για το καλό μου!

  15. ΟΤΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΚΟΚ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ , ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ !
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ, ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙς ΤΖΙΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΣΙΤΑΡΣ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ?

  16. Δηλαδή άμα καταλαβαίνω καλά μερική από εσάς θέλετε να καταργήσετε τούς νόμους κοκ γιατί δεν σας βολεύει να παρκάρετε όπου σας αρέσει, μην ξεχνάμε ότι εκτός από αυτοκίνητα η χώρα έχει και πεζούς, ποδήλατες κλπ, εφόσον υπάρχει κυκλοφορίακο θα υπάρχουν και κάποιοι νόμοι που μας αρέσουν ή όχι είναι εκεί και πρέπει να τους σεβαστούμε, άμα οδηγάς 100 χλμτρ την ώρα μέσα στην πόλη ή παρκάρεις εκεί που δεν πρέπει τότε θα πληρώσεις την κλήση, το παράξενο θα ήταν εάν δέν υπήρχαν όρια και ο καθένας θα έκανε ότι ακριβώς ήθελε.

  17. Τι δουλειά έχου τι δουλειά έχουν οι πεζοί και οι ποδηλάτες μέσα στο δρόμο ρε 9:39π.μ. και από πότε μας έγινε ο γκιώνης και η παρέα του νόμος και η προσωποποίηση του κ.ο.κ.;
    Ζεις σε αυτή την πόλη και εποχή ή σε άλλο χρονοχώρο και είσαι επισκέπτες με με σαγιονάρα βοδινό βλέμμα, που θες να κάνεις τον σπουδαίο.
    Γιατί 10 μήνες το χρόνο το Λουτράκι είναι άδειο όπως τα κατάφερε ο φίλος σου που υπερασπίζεσαι δήθεν αυθόρμητα.
    Μάθε πρώτα να γράφεις ορθογραφία και όταν αναφέρεις πληθυντικό αριθμό το μερικοί γράφετε με (οι)και οχι με (η) όπως το γράφεις εσύ ψηφοφθόρε του Γκιώνη.
    Αντε τελείωνε γιατί μου έχει ξινίσει και μία ψαρόσουπα και δεν ξέρω τι να την κάνω και πού να την ρίξω.

  18. Εγώ 12:10 π.μ.επειδή πληρώνω τέλη κυκλοφορίας για το αυτοκίνητο που έχω με νοιάζει να κάνω χρήση των δρόμων που δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
    Το πού πήγαν τα 50.000 ευρώ βρες το εσύ ρε Ηρακλή Πουαρό.

    Θα μας απαγόρευσει ένας πολιτικά αμφιλεγόμενος και δακτυλοδεικτούμενος τύπος, το που θα σταματάμε στο Λουτράκι με το νανουριστικο για το καλό του Λουτρακίου. Έξω ρεεεεεεε

  19. Μεγάλα λόγια 1.38 από έναν όπως μου φαίνεται να έχει μικρό Δίκτη IQ, για να σου δείξω πόσο λάθος έχεις δεν μένω Λουτράκι απλά είμαι Λουτράκι/της και ενδιαφέρομαι, τον Δήμαρχο δεν τον ξέρω και ούτε έγραψα κομματικά, δεν έγραψα για κανέναν συγκεκριμένα αλλά εσύ το έκανες προσωπικο.Εσύ που τα βλέπεις τα ποδήλατα αν όχι στον δρόμο ?, Οι διαβάσεις που βρίσκονται ?, Ι ψαρόσουπα πως βγήκε ?. Η ορθογραφία δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο αλλά η αγένεια σου σε κάνει αγράμματο.

  20. 3:53 μ.μ. Kαφρε ας εφτιαχνε ο δημος παρκιν 5000 θεσεων δωρεαν εκει που ειναι το κεπ γιατι παρκιν τις προκοπης το Λουτρακι δεν εχει και καλα κανουν και παρκακρουν μεγα λαθος που κοβουν κλησεις

  21. Αληθεια τα 50.000 ευρω που πηγαν αραγε και εφοσον ο δημος πηρε τοσα χρηματα φτανουν για να κανει ενα κυνοκομειο αξιπρεπες και για να βοηθησει οικογενεις που εχουν παρα πολλυ μεγαλη αναγκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog