Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24ωρη απεργία των εργαζομένων στο CASINO RIO

- Advertisement -

Αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 22:00, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, κατόπιν ειδικής εξουσιοδότησης των Γενικών μας Συνελεύσεων, προκηρύσσει 24ωρη Προειδοποιητική Απεργία με μοναδικό αίτημα…

την ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ.

Κατά την διάρκεια της 24ωρης απεργίας, ορίζονται ως προσωπικό ασφαλείας το σύνολο των εργαζομένων στα τμήματα Συντήρησης, Ασφάλειας και Οπτικοακουστικής Παρακολούθησης.

Είναι πλέον προφανές ότι οι εργαζόμενοι δεν βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες της εταιρείας, παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι έδωσαν προτεραιότητα στη διάσωση της εταιρείας έναντι των δικών τους ατομικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Η υπομονή και η ανοχή του προσωπικού μόλις έλαβε τέλος…

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ουκ αν λάβης παρά του μη έχοντος… Αλλά καμία ανησυχία, διότι σε λίγο θα πληρωθείτε τα χρωστούμενα με δραχμές και θα φωνάζει μετά η Ραχήλ: τα΄λεγαααααααα

  2. 2:11 π.μ. ναι, και μία απεργία στο Λουτράκι παρακαλώ, για να πληρωθούν όλα μέχρι δεκάρας και να αγοραστούν πάραυτα οι μετοχές από τον Τράμπ, τον Γαλλικό κολοσσό, την Αμερικανική εταιρεία τώρα που παίρνει το Poseidon, ειδεμή να αγοραστούν από την Στάγερ Ελλάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog