Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Βρέθηκαν οι ληστές με τα κατσαβίδια που έκλεψαν ηλικιωμένη

- Advertisement -

Στις φυλακές Ναυπλίου κρατούνται εδώ και καιρό για άλλες ληστείες δυο από τους τρεις κακοποιούς που είχαν σκορπίσει τον τρόμο πριν από ένδεκα μήνες σε μια ηλικιωμένη και τους δύο γιους της, όταν εισέβαλαν οπλισμένοι σαν… αστακοί στο σπίτι τους στην Κόρινθο και τους λήστεψαν…

Μετά από έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι δράστες της ληστείας ήταν τρεις ηλικίας 22, 39 και 31 χρόνων, από τους οποίους οι δυο πρώτοι είχαν ήδη συλληφθεί στο διάστημα που μεσολάβησε. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει στο σπίτι της ηλικιωμένης στις 6 Μαρτίου του 2016 και είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή πιστολιού και κατσαβιδιών την ίδια και τους δύο γιους της ηλικίας 49 και 46 χρόνων. Είχαν ερευνήσει όλο το σπίτι και είχαν διαφύγει, αφού πρώτα είχαν αρπάξει χρήματα και χρυσαφικά. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες ληστείες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog