Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κύριε Πέρρα, αν αυτά δεν είναι σκουπίδια, τότε τι είναι;

- Advertisement -

Κόντρα μεταξύ του νυν (Σωτήρη Πέρρα) και του πρώην (Θανάση Μουζάκη) αντιδημάρχων καθαριότητας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο για το αν υπάρχουν ή όχι σκουπίδια στην περιοχή Στέρνα…

Ο Γραμματέας του Δ.Σ. και πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θανάσης Μουζάκης, κατήγγειλε την ύπαρξη πολλών σκουπιδιών στην περιοχή Στέρνα. (Δείτε εδώ την ανάρτηση)

Λίγο αργότερα, στην ίδια συνεδρίαση ο νυν αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Σωτήρης Πέρρας, εμφανίστηκε κατηγορηματικός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχουν σκουπίδια στο συγκεκριμένο σημείο. (Δείτε  εδώ την ανάρτηση)

Όλα αυτά, χθες…

Σήμερα, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ο Θανάσης Μουζάκης, επανήλθε, αυτή τη φορά με αδιάσειστα στοιχεία που αν μη τι άλλο, “εκθέτουν” τον κύριο Πέρρα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το κείμενο που ανέβασε ο Θανάσης Μουζάκης στο facebook:

Και το κείμενο που ανέβασε ο Θανάσης Μουζάκης:
ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ……..
Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και στην επισήμανση μου, μετά από καταγγελίες πού μου μεταφέρθηκαν απο κατοίκους της Στερνας οτι υπάρχει όγκος σκουπιδιών στα σημεία οπου βρισκόταν ο μεγάλος κάδος, ο αρμόδιος Αντιδημαρχος με διαβεβαίωσε οτι τα εχουν μαζέψει. 

Αποδεικνυεται για ακόμα μια φορά ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, και η απόδειξη αυτού προκύπτει απο σημερινές φωτογραφίες(14/2/2017) ώρα 9 το πρωί!!!!!

Αλήθεια τελικά σε ποιόν ανήκει ο τίτλος τού ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥ;
- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θανάση είσαι λάθος. Πέρα των διαφόρων σου μηδέ τον αντιδήμαρχο, δεν βλέπω στην ανακοίνωση σου, να κατηγορείς αυτό το γαϊδούρι που πήγε και πέταξε αυτά τα σκουπίδια στα συγκεκριμένα σημεία.
    Θανάση νήσσα σου θυμίσω, πάνω από όλους ο Δήμος μας. Και όσο εσείς γαυγίζετε για το ΕΓΩ σας, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθερα τα γαϊδούρια.
    Το ίδιο λάθος κάνει και ο αντιδήμαρχος.
    Πιάστε ένα γαϊδούρι και σκιστε το.

  2. Να βγάλεις και μια φωτογραφία από δορυφόρο για να τα κάνεις να φαίνεται χειρότερα!
    200 φωτογραφίες για ένα σημείο που δεν ξέρουμε σε ποια κατσάβραχα είναι.
    Καλά άλλη δουλειά δεν έχεις να ασχοληθείς

  3. Τα σακουλάκια για τα σκα..τα των σκυλιών μας μαράνανε ρε Πέρρα!!!
    Κάνε μια βόλτα στο πάρκο να κάνεις συλλογή από σκουπίδια. Ο διπλοθεσίτης Πέρρας το μόνο που κάνει είναι να προπηλακίζει όποιον έχει αντίθετη γνώμη από τη δική του. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για τον Δήμο αλλά για την επανεκλογή του. Θα δείτε το καλοκαιράκι εμφανίσεις στις εκδρομές των ΚΑΠΗ για μόστρες και ψήφους, σιγά μην ασχοληθεί με τα σκουπίδια .

  4. Υπαρχει Κανονισμος καθαριοτητας στον Δημο αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ Αντιδημαρχος δεν τον εφαρμοσε διοτι ειναι οι ψηφοι στην μεση ! Απλα τα πραγματα πρωην και νυν αντιδημαρχε ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ εσεις τον φτιαξατε και τον ψηφισατε

  5. Αξιοθρήνητη ανοησία, μιλάνε και κάνουν θόρυβο οι ευνουχισμένοι πολιτικά,
    που ακόμα και για απάνε τουαλέτα ζητούν άδεια από το γιαννάκη με το σφυροδρέπανο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog