Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σωτήρης Πέρρας: “Δεν υπάρχουν σκουπίδια στη Στέρνα κύριε Μουζάκη”

- Advertisement -

Κατηγορηματικός στο ότι δεν υπάρχουν σκουπίδια στη Στέρνα, εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας στην απάντησή του στην καταγγελία του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Μουζάκη…

“Σκουπίδια δεν υπάρχουν στη Στέρνα κύριε Μουζάκη. Δεν ξέρω πότε πήγατε και αν πήγατε τώρα τελευταία, πάντως σκουπίδια δεν υπάρχουν”, είπε μεταξύ άλλων.

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σοβαρό πρόβλημα πήγε να αναδείξει η μεγάλη πολιτική προσωπικότητα του Λουτρακίου, ο Θανάσης Μουζάκης!
    Εδώ ο Γκιώνης και η παρέα του κατεδαφίζει το Λουτράκι και ο άλλος βαράει στο κούκου το σημάδι.

  2. Η ανάρτηση που έχει κάνει στο facebook ο κορυφαίος αυτοδιοικητικός παράγων θανάσης Μουζάκης μπορεί να είναι από την δικιά του θητεία ως αντιδήμαρχος καθαριότητας γιατί εγώ δεν βλέπω ημερομηνίες και ώρες!
    Κατάλαβες τζουζε του Λογοθέτη 7:50 μ.μ. που ακόμα δεν συνειδητοποιήσετε ότι πέσατε από την εξουσία γιατί καθόσαστε όλη την ώρα και γράφετε σχόλια στο λουτράκι μπλοκ αντί να παράγεται έργο;

  3. Τι ψάχνετε να βρείτε εδω μεσα ρε
    Όλοι οι προλαλήσαντες;
    Δεν έχετε καταλάβει ότι ο δήμος έχει γίνει μπουρδιστάν και έχουμε γεμίσει πολιτικούς παρλαπίπες και σύμπλεγματικα τυφλούς, που το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα ξαναπάρουν την καρέκλα;

  4. Παιδιά με μαλώνετε έχω τη λύση!
    Να βάλει ο ΛΤΟ τις φωτογραφίες με τα σκουπίδια του Μουζάκη στην διαφημιστική καμπάνια του, και να γράψει από κάτω " Το Λουτράκι πριν την παρέμβαση του ΛΤΟ"
    από κάτω θα δημοσιεύσει μία φωτογραφία που θα δείχνει την σημερινή κατάσταση του Λουτρακίου, και έτσι θα του φαίνεται του υποψήφιου τουρίστα, μόντε κάρλο το Λουτράκι και θα ξεπεράσουμε το κακό που εχει κάνει η δημοτική αρχή του βλαψήφρων δημάρχου!
    Ούτως ή άλλως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε αφού οι διαφημιστικές προβολές του ΛΤΟ δεν απέφεραν τίποτα απολύτως στον τόπο, αλλά αν δοκιμάσουμε αυτό το τρικ όλο και κάποιος θα ξεγελαστεί και θα έρθει!

  5. ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΕΡΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ???
    Κ.ΠΕΤΡΟΥ

  6. Περάσαμε το πιο βρώμικο καλοκαίρι όλων των εποχών και ο κύριος Πέρρας δεν ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ!Και εντάξει αυτός δεν ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ,ο κύριος δήμαρχος δεν ακούει?δεν βλέπει?Αλλά όσο και να ναι τα ψωμιά σας λιγοστεύουν…θα τα δείτε από την καλή στις εκλογές που θα ερθουν…

  7. κυριε περρα εφοσον η χωματερη ειναι κλειση οπως λετε στο βιντεο τα σκουπιδια που τα πετατε??????? μπορειτε να δωσετε μια απαντηση σοβαρη επιτελους???
    σα δε ντρεπεστε λεω εγω!!

  8. Ασε ρε μανάρι 7:48 π.μ. που τα έβαλες γι αυτό το θέμα με τον πέρρα!
    Δηλαδή τι προτιμάς θα τα είχαμε μέσα στο λουτράκι τα σκουπίδια ή μήπως θες να τα φέρουμε στην αυλή σου;
    Τον περρα και τον γκιώνη να τον χτυπήσουμε για τόσα άλλα θέματα, όχι όμως γιατί μαζεύει τα σκουπίδια!
    Αλήθεια επειδή δεν κρατάς και τα προσχήματα ο μουζάκης οταν ήταν αντιδήμαρχος τα σκουπίδια που θα πήγαινε; αυτό δεν το ρωτάς όμως!
    Γιατί απλά είσαι Λογοθετάνθρωπος!
    Εσύ έπρεπε να ντρέπεσαι που έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά!
    Και για να μην με ταξινόμησεις στην δημοτικη αρχή, σου γράφω πως σε όλα τα άλλα θέματα τα εχει κάνει μπαχαλο και πρεπει να πάρει πόδι απο το δημαχειο!

  9. Κύριε Μηχανέ γράφετε σχόλια εδώ μέσα τον τελευταίο χρόνο αν θυμάμαι καλά.Το μέσο υπάρχει 6-7 χρόνια και λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί.Βρήκατε το μπλογκ δεν σας βρήκε αυτό για αυτό και μην μας πολυζαλίζετε με τα ανώνυμα σχόλια.Όπως και η δημοτική αρχή και διάφοροι γλύφτες γύρω γύρω που τώρα τους ενοχλούν τα ανώνυμα σχόλια.Όταν οι ίδιοι βέβαια έγραφαν ανώνυμα κατά του Λογοθέτη ήτανε καλά;Πόσο υποκριτές είσσστε όλοι σας?
    Γ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog