Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θανάσης Μουζάκης: Καταγγελία για σκουπίδια στη Στέρνα

- Advertisement -

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος, Θανάσης Μουζάκης, στάθηκε σε δύο πράγματα…

Στα σκουπίδια που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή της Στέρνας αλλά και στην κλοπή που έγινε στο βιολογικό των Αγίων Θεοδώρων…

Δείτε την τοποθέτησή του:

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπας και τα ρίχνεις εσύ γιατί κατηγορήσεις τους άλλους κ.Μουζάκη?
    Και αφού τα είδες γιατί δεν τράβηξες φωτογραφίες για να υπάρχουν τα πειστήρια?

  2. Είμαστε ένα βήμα πριν κρεμάσουμε πινακίδα στην είσοδο της πόλης που θα γράφει " Καλωσορίσατε στην Καλκούτα" και ο Θανάσης μας λέει για το αν υπάρχουν σκουπίδια στη δέκατη πέμπτη 15η τραχανοπλαγιά!
    Εχεις καταλάβει πως στην ουσία κ.Μουζάκη παίζεις το παιχνίδι τους και τους κάνεις πλάτες αφού στην ουσία αποπροσανατολίζεις τον κόσμο από τα τρομερά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του Γκιώνη στο Λουτράκι;
    Π.χ. δεν βλέπεις κ.Μουζάκη πως φεύγουν οι απόκριες και ακόμα δεν έχουν ανάψει τα αποκριάτικα φώτα, οταν σε όλους τους άλλους τουριστικούς δήμους, έχουν ξεκινήσει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις από την περασμένη εβδομάδα;
    Έτσι περιμένετε να γίνει η πόλη ελκυστική και να έρθει ο κόσμος;
    Ακόμα και αν δεν κυκλοφορείτε σε αυτή την πόλη πια, διαβαστε λιγο λουτράκι blog, να ενημερωθείτε για τα μεγάλα προβλήματα!
    Έλεος πια με την μικροπολιτική για να φύγουν οι τούτοι εδώ και να έρχεται εσείς να ξανακάνετε τα ίδια!

    Ένας αγανακτισμένος με όλους σας δημότης!

  3. Εδω είχαμε μέχρι σπασμένες χέστρες στο κεντρο του Λουτρακίου με δημαρχο τον Λογοθετη, και αυτοι μας λενε για ενα σημειονπου ειναι 45 λεπτα απο το Λουτράκι με το υδροπλάνο του Ρουμελιώτη.
    Γιατι μας εχετε για κουτους δεν καταλαβαίνω κύριε Μουζάκη;

  4. ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ (ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ) ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Π ΜΗΧΑΝΟΣ

  5. Ορθή επανάληψη.
    Ανοιχτή επιστολή προς τον πρώην αντιδήμαρχο καθαριότητας και νυν γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου
    κ.Θανάση Μουζάκη.

    Αξιότιμε κύριε Μουζάκη, το ανομολόγητο θαύμα της βολικής ερμηνείας του επίπλαστου, με το βαθυστόχαστο αφιέρωμα που κάνατε, για τα σκουπίδια του συγκεκριμένου σημείου, κατέδειξε σε όλους εμάς τους αόμματους, το μέγεθος του πραγματικού προβλήματος του δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων! Συγχαρητήρια!
    Πιστεύω ακράδαντα πως αν λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναδείξατε θα έχουμε άμεσα το μαγικό τρικ της εκτόξευσης του τουρισμού και της ανάπτυξης στον τόπο μας.
    Φυσικά όλα αυτά στο κοσμοδρόμιο της φαντασίας σας.
    Επί του πρακτέου κ. Θανάση Μουζάκη, δείχνετε για άλλη μία φορά, τόσο εσείς όσο και ο επικεφαλής της παράταξης σας, πως δεν σας ενδιαφέρει ο τόπος και οι πολίτες του.
    Καθώς συγκαλύπτεται με την στάση σας τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί με απόλυτη συνείδηση η σημερινή διοίκηση- καταδίκη του Λουτρακίου!
    Το μονο σας μελημα και λερναία σας ανάγκη, είναι να δηλώνετε με επετειακές παρεμβάσεις ( ανώφελες και επιβλαβείς σε ορισμένες περιπτώσεις κατά την ταπεινή μου πολιτική άποψη) την παρουσία σας, ώστε να τσιμπήσει το πόπολο και να ψαρέψετε με την μικροπολιτική σας, ψηφοφόρους!
    Και ύστερα να ξανάγυρίζετε στο πολιτικό σας ερμάρι.
    Με άλλα λόγια κατά την προσωπική μου πολιτική άποψη ( επί προσωπικού δεν έχω να σας προσάψω κάτι) διακατέχεστε και εσείς προσωπικά και ο κύριος Λογοθέτης, από το σύνδρομο της Ντουλάπας.
    Για αυτό και όλα τα ανωτέρω εκτεθέντα έγιναν αντιληπτά από το εκλογικό σώμα, που σας έστειλε με συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε μόλις τριάμισι χρόνια, στη θέση της ελάσσων ( ούτε καν της μείζον) αντιπολίτευσης του δήμου!
    Με το συγκεκριμένο επίπεδο πολιτικής και με τέτοια ωριμότητα που δείχνετε, καμία προοπτική προόδου στον τόπο δεν περιμένουμε οι νουνεχείς!
    Έχετε καταντήσει αναχρονιστικά πολιτικά υλικά, όσο κι αν τα ανακατέψουμε δεν θα προκύψει τίποτα νέο και ωφέλιμο για τον τόπο και τους πολίτες του!
    Όλοι σας, έισαστε ένας περιοδεύων πολιτικός θίασος, που όμως οι πρωταγωνιστές του μας κάνουν να λυπόμαστε αντί να χαιρόμαστε.
    Γιατί αυτοι οι πρωταγωνιστές ( με ορατό τον υποβολέα) είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την καταβαράθρωση των πολιτικών αξιών και την κατάντια του τόπου μας!
    Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και γράμματα γνωρίζω.
    Το κείμενο είναι αμιγώς πολιτικό, είναι ένας κώδωνας κινδύνου για όλους σας και ειδικά για εσάς κύριε Μουζάκη, που έχετε βλέψεις για να ξαναπάρετε τα ηνία του τόπου!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων το Λουτράκι blog για τη φιλοξενία της δημοκρατικής μου αποψης!

    ΥΓ. Κρίμα που δεν ζει σήμερα ο Μακιαβέλι για να ορίσει το νέο διάδοχο του!

  6. Όταν γίνει αντιδήμαρχος καθαριότητας θα πάει στο συγκεκριμένο σημείο και θα βάλει κορδέλες και φιογκάκια δώρου στις σακούλες με τα σκουπίδια!
    Για να μοιάζουν ως μποναμάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog