Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Είχαν κλέψει 90 μπαταρίες σε Κόρινθο και Λουτράκι …σε έξι μήνες

- Advertisement -

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δώδεκα περιπτώσεις κλοπών ηλεκτρικών συσσωρευτών, που είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας…

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και ακόμη δύο άτομα, ηλικίας 52 και 65 ετών, αντίστοιχα, που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 23.8.2016 έως την 12.2.2017, στην Κόρινθο Κορινθίας και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων Κορινθίας και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, διέπραξαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών ηλεκτρικών συσσωρευτών, από ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οχήματα και αποθήκες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά ενενήντα μπαταρίες διαφόρων τύπων, που η αξία τους ξεπερνά τις -16.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον όπως προέκυψε, ο 29χρονος προμήθευσε τον 52χρονο με ηλεκτρικούς συσσωρευτές, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, ενώ σε έρευνα που έγινε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του 52χρονου, στο οποίο βρίσκονταν ως φύλακας ο 65χρονος, βρέθηκε μέρος αυτών, το οποίο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 29χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog