Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Τρία τα πεύκα, “βροχή” οι ατάκες… (video)

- Advertisement -

Ένα έκτακτο θέμα προς συζήτηση έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Θανάσης Γεωργίου. Το θέμα αφορούσε στην κοπή τριών πεύκων που βρίσκονται έξω από το Κέντρο Υγείας και οι ατάκες έπεφταν βροχή…

Και επειδή ένα θέμα σαν αυτό, είναι φυσικό να προκαλέσει διάφορες έξυπνες ή μη “ατάκες” μέσα στο Ναό της Δημοκρατίας (βλέπε Δημοτικό Συμβούλιο), πριν δείτε το video, διαβάστε αυτές που ξεχωρίσαμε εμείς.


Ατάκα 1η:
Θανάσης Γεωργίου προς Παναγιώτη Πέτρου: Τα πεύκα αυτά, είναι στην οδό Καραϊσκάκη. Δεν ξέρω αν το ξέρετε το σημείο, επειδή είστε από Άγιο Θόδωρα σας το λέω.

Ατάκα 2η:
Κ. Λογοθέτης: Στο συγκεκριμένο σημείο, έχουν ήδη κοπεί πριν λίγους μήνες κάποια πεύκα. Το κάνατε εσείς;
Θ. Γεωργίου: Ναι
Κ. Λογοθέτης: Ωραία. Γιατί δεν συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο τότε; Πώς κόπηκαν τα προηγούμενα;
Θ. Γεωργίου: Η σωστή διαδικασία είναι αυτή που ακολουθείται σήμερα. Για τα προηγούμενα, πήγαμε σαν υπηρεσία και τα κόψαμε, απλά πράγματα είναι… Πολύ απλά.
Κώστας Λογοθέτης: Και γιατί δεν το κάνατε και τώρα;
Θ. Γεωργίου: Το κάνουμε γιατί θέλουμε και το κάνουμε τώρα. Τι σας αφορά; Και εσείς γιατί δεν το θίξατε την προηγούμενη φορά;

Δείτε όλο το video:

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ωραίος τρόπος Θεέ μου. Ο λαδέμπορος με τον τσαμπουκά του. Σεβασμός ;;;; όπως πάντα στο ίδιο το δημοτικό συμβούλιο και ρητορική Τρούμπας. Βεβαίως και "κιμπάρης" αφού θα στείλει ένα τόνο ξύλα στον δημοτικό σύμβουλο που "τόλμησε" να ενοχλήσει με ερωτήσεις τον ρήτορα.
    Ε ρε τι τσίρκο έχουμε για δημοτικό συμβούλιο και ποιους κλόουν για αντιδημάρχους. Πέρρας- λαδέμπορος- Μαρία το τρίο μπελκάντο .
    Αλήθεια δεν αισθανόσαστε ΝΤΡΟΠΗ;;;;

  2. Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ.ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ.

  3. ο λογιος εκ περαχωρας δινει ρεσιταλ τοποθετησεων στο δημοτικο συμβουλιο.ας το μαζεψει καποιος.εκθετει ολη τη δημ. αρχη ο κ. γεωργιου.

  4. Τι μας λέτε τώρα .Οι παρατυπίες , οι ατασθαλίες ,και όλες οι παρόμοιες πράξεις αυτής της Δημοτικής Αρχής έχουν μετονομασθεί σε πολιτικές αποφάσεις .

  5. ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΘΑ ΜΙΛΉΣΕΙ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ. ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΟΠΩ ΠΑΝΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΔΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

    ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

  6. Αντε ρε μανάρι να τινάξεις καμία ελιά που μας έγινες τώρα πολιτικός αναλυτής και κήνσορας του Λουτρακίου!
    Τα δεντράκια σας έφταιγαν τώρα;

  7. γιατι ρε φιλε ποσοι μιλανε απο κει μεσα απο τη μερια της δημ.αρχης ;3-4 ειναι που μιλανε .οι αλλοι κοιτανε και ψηφιζουν ναι.εχει βγει κανενας απο τους αλλους να πει εχω μια προταση.
    Δεν θα σχολιασω αλλα σχολια,τελος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog