Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάρκο Δεξαμενής: Καταγγελία αναγνώστριας

- Advertisement -

Διαβάστε τι καταγγέλλει στο loutrakiblog.gr, αναγνώστρια…

Πάρκο Δεξαμενής …. Φρεσκοκομμένα πεύκα και φέτος… Γιατί και περσυ το είχα πάρατηρησει…..Και λέω εγώ τώρα…..Αν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι μπαίνουν και κόβουν από 2-3 κάθε χρόνο, αυτό το υποτιθέμενο προστατευομενο πάρκο τι θα απογινει…..Είναι που είναι καταρημαγμενο…….Θα απογινει…. Εκτός αν το έχουν κάνει από το Δήμο για να τα φροντίσουν. Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος;

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ελα ρε δεν τους νοιαζει εχουν καρναβαλι τωρα .Εχουν το παραπαιδι εκει και τους κανει τις δουλειες ..καμια συναυλιουλα καμια αφισουλα .Μεχρι εκει .
    εκανε η μυγα κ@λο …

  2. Αυτα κ. Γεωργιου Μπισμπικη τα περασατε δημοτικο συμβουλιο οπως του κεντρου υγειας η οτι γουσταρετε κανετε?θα φατε μαυρο στις εκλογες που δε θα καταλαβετε απο που σας ηρθε.

  3. Ειναι ντροπη και αισχος. το παρκο σε οποια κατασταση και να ειναι παραμενει μοναδικο και ενας πνευμονας πρασινου και ανασας για τη γειτονια μας και τη πολη μας. ας βρουν ποιος το κανει καθε χρονο γιατι ειναι ευκολο, ολο και καποιοςθα τους εχει δει. ντροπη σας που καταστρεφετε μια προσπαθεια η οποια ξεκινησε πριν 60 χρονια για να ψησετε εσεις τωρα χοιρινες μπριζολες στο τζακι. αι σιχτιρ κοπανια.Θανος Βλαχοδημητρης.

  4. Μην ασχολείστε με τα δένδρα και το κόψιμό τους γιατί αν σας ακούσει ο λαδέμπορος- ρήτορας την βάψατε.
    Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε παράπονα στον άλλο δημοκράτη αντιδήμαρχο καθαρισμού ο οποίος ότι δεν βλέπει ο ίδιος δεν υπάρχει (όπως τα σκουπίδια).
    Από την σκύλλα στην χάρυβδη για τους δημότες.

  5. ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΟΛΟΙΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.ΟΛΟΙ ΟΙΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ.

  6. Βρείτε μου σακούλες μαύρες σκουπιδιών ένα ζευγάρι γάντια και πάω να μαζέψω τα σκουπίδια στο πάρκο δέχομαι οποιαδήποτε άλλη βοήθεια όποιος θέλει να πάμε μαζί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog