Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πολιτιστικό ταξίδι στα Επτάνησα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου(pics)

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία και σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε τήν Τρίτη 07-02-2017, Εκδήλωση – Αφιέρωμα του 1ου Δ.Σ. Λουτρακίου στα Ιόνια Νησιά με θέμα: Πολιτιστικό Ταξίδι στα Επτάνησα….Την εκδήλωση
τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σ.Μ. Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, οΑνώτερος Διοικητής Φρουράς Κορίνθου και Διοικητής ΣΜΧ Λουτρακίου Ταξίαρχος κ.Μηνάς Παπαδάκης, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Ν. Κορινθίας κ. Φώτιος Τσοχαντάρης, η Πρόεδρος της Χριστιανικής Αδελφότητας “Φοίβη η Διάκονος” κ. Χριστίνα Αποστολίδη, ο Πρόεδρος του ΑΟ Λουτρακίου κ. Θωμάς Καναβός, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δ.Σ. Λουτρακίου με επικεφαλής τον Πρόεδρό του και Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ. Κων/νο Λογοθέτη και πολλοί γονείς, συγγενείς και φίλοι των μικρών μαθητών/τριών μας.

Τα Επτάνησα αποτελούν ομάδα επτά μεγαλύτερων νησιών (Κεφαλληνία, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Λευκάδα, Ιθάκη, Παξοί, Κύθηρα) και άλλων μικρότερων (Κάλαμος, Σχίζα, Οθωνοί, Σαπιέντζα, Μαθράκι, Ερικούσα, Στροφάδες, Αντίπαξοι, Αντικύθηρα και Πρώτη). H εκδήλωση πρoέβαλλε την ιδιότυπη πολιτιστική ταυτότητα αυτών των νήσων, όπως αυτή διαμορφώθηκε από την εποχή του Ομήρου μέχρι σήμερα, αναπτύσσοντας μοναδικά χαρακτηριστικά με ευρύτατη απήχηση, αντάξια συμμετοχής στον παγκόσμιο διάλογο των Γραμμάτων, των Τεχνών και του Πολιτισμού μέσα από την ανάδειξη του Υψηλού και του Ωραίου!

Τον συντονισμό και την επιμέλεια της -συλλογικού χαρακτήρα- εκδήλωσης είχε η εκπ/κός Φ.Α. κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη σε συνεργασία με την εκπ/κό ΠΕ 70 κ. Παναγούλα Μίχα (Παρουσίαση – Οργάνωση) αμφότεροι επικουρούμενοι από τους εμπλεκόμενους για την επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης εκπαιδευτικούς Ειδικοτήτων κ.κ. Δημήτριο Συγριμή (εκπ/κός Μουσικής Αγωγής / Διεύθυνση Χορωδίας), Κων/να Κουτσοδήμου (εκπ/κός Πληροφορικής / Τεχνική Υποστήριξη) Αικατερίνη Ρουμπέκα (Εικαστικός / Καλλιτεχνική Παρέμβαση) με τη συνδρομή και των υπολοίπων εκπ/κών της Σ.Μ. τους/τις οποίες και συγχαίρουμε, θερμά, για το εξαιρετικό, αισθητικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους!

Τέλος, συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την υψηλή συμμετοχικότητα, την εξαιρετική, ενεργητική τους διάθεση καθώς και για τη μεγάλη τους συνεισφορά στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης – όαση αληθινής δροσιάς, ελπίδας και αισιοδοξίας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε – και τους ευχόμαστε να είναι πάντα φιλοπρόοδοι με πολλαπλές επιτυχίες στη ζωή που ξεδιπλώνεται μπροστά τους!

ΥΓ: Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δ.Σ. Λουτρακίου για την σημαντική του υποστήριξη, τον κ. Μιχαήλ Μπουχούτσο (εικόνα και ήχος), την κ. Κων/να Στάθη και το Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου (προμήθεια παραδοσιακών ενδυμασιών) τον κ. Μιχαήλ Κόκκινο (παροχή αρτοσκευασμάτων), τον κ. Ανδρέα Ανδρέου (φυτώρια – διακόσμηση) και, φυσικά, όλους τους παρευρισκόμενους όχι μόνο για τη σημερινή τους παρουσία αλλά και για το ζεστό, ζωηρό και συνεχές χειροκρότημά τους προϊόν ηθικής επιβράβευσης της επίπονης και πολυήμερης προσπάθειας μαθητών και εκπαιδευτικών!

Πολλές ευχαριστίες και στην εκπ/κό ΠΕ 70 κ. Καλλιόπη Λάμπου για την ξεχωριστή επιμέλεια του μικρού μπουφέ, μετά το πέρας της εκδήλωσης!

ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog