Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θοδωρής Πέτρου: “Αυτά που ειπώθηκαν και αυτά που δεν ειπώθηκαν…”

- Advertisement -

Αγαπητοί συνδημότες, επειδή δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να πω αυτά που θεωρούσα ότι έπρεπε να ακουστούν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, θα “καταχραστώ” για αυτό το σκοπό, το βήμα των τοπικών μέσων τα οποία και οφείλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία…

Μετά την αναφορά μου και τις ερωτήσεις για τον απολογισμό του LTO αλλά καιτις συνεργασίες του με τις εταιρείες Compugen*1και ΑdelSaatchi*2(αναλύονται παρακάτω), προς έκπληξή μου,αναφέρθηκε από τον πρώην Δήμαρχο κ.Λογοθέτη, ότι η δεύτερη εταιρεία συνεργάστηκε με τον Δήμο την περίοδο 2007-2010 για την κατασκευή του γνωστού λογοτύπου με το γραμματόσημο,που κόστισε (άκουσον άκουσον) περί τα 80.000 ευρώ!!!!!! Νομίζω ότι αυτό το θέμα απαιτεί τουλάχιστον ικανοποιητικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις και εξηγήσεις που δε δόθηκαν μέχρι σήμερα και μάλλον απαντούν στο ερώτημα του πως φτάσαμε εδώ και ως Χώρα αλλά και ως Δήμος…

Απαντήσεις και εξηγήσεις επίσης αναμένουμε σε ότι αφορά στην απόφαση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου με ΑΔΑ: Ψ1ΥΧΟΞΔ1-ΝΗΟ. Αλήθεια ποια ‘’προβολή των δραστηριοτήτων του Λιμενικού Ταμείου’’ έγινε με ημερομηνία 31/12/2016;; Ποιο ήταν το όφελος του Λιμενικού Ταμείου από αυτή;; Σε ποιο μέσο έγινε και τι περιελάμβανε;; Επίσης επειδή ακούγονται πολλά παράπονα για την λειτουργία της αντιπολίτευσης από την δημοτική αρχή να υπενθυμίσω ότι, είναι υποχρέωσή μας να ελέγχουμε ακόμα και το 1 ευρώ που δόθηκε από τη στιγμή που αφορά δημόσιο χρήμα.

Αυτή είναι και η προσωπική μου απάντηση στην αναφορά της Αντιδημάρχου κ. Πρωτοπαππά ότι “είναι κατάντια να κοιτάμε τους ΑΔΑ” (αποφάσεις που αναρτώνται στη διαύγεια). Άλλωστε η ‘’δουλειά’’ της ενεργής αντιπολίτευσης, είναι η βοήθεια και ο έλεγχος της δημοτικής αρχής όταν αυτά απαιτούνται.

Θοδωρής Πέτρου

Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

*1 Η εταιρεία κατασκευής της ιστοσελίδας www.visitloutraki.comόπως εμφανίζεται παρακάτω,

αλλά και της mobile εφαρμογής η οποία ωστόσο δεν έχει η ίδια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα (εμφανίζεται μόνο ένα email επικοινωνίας…)

Οι μόνες πληροφορίες που κατάφερα να βρω είναι σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebookκαι twitterόπου εκεί δηλώνεται η τοποθεσία Λουτράκι χωρίς ωστόσο σημαντική παρουσία(αρέσει σε 1 άτομο-ίσως ο ιδιοκτήτης!!). Επίσης σύμφωνα πάντα με παλαιότερη συνέντευξη του Προέδρου του LTO κ. Καραβούλη θα υπήρχε και ρωσική γλώσσα στο site. Άλλαξε το marketing plan και θεώρησε ο οργανισμός ότι δεν θα έχουμε επισκέπτες από την αγορά της Ρωσίας;; διαφορετικά γιατί δεν ολοκληρώθηκε;; Για να μην παρεξηγηθώ, η εφαρμογή και η ιστοσελίδα που δημιουργήθηκαν για λογαριασμό του LTO και κατ’ επέκταση του Δήμου από την παραπάνω εταιρεία λειτουργούν και βρίσκονται σε ικανοποιητική μορφή, το θέμα είναι Πώς, από Ποιον και Γιατί επιλέχθηκε η παραπάνω εταιρεία που δεν είχε την απαραίτητη αναγνωρισιμότητα και portfolioτουλάχιστον online-καθότι δεν υπάρχει επαγγελματική παρουσία για τα δεδομένα του χώρου του marketing- με αποτέλεσμα να έθετε το έργο της προβολής του Δήμου μας σε κίνδυνο.

*2 εν τέλει ουδέποτε συνεργάστηκε η συγκεκριμένη εταιρεία με τον LTO σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Δήμαρχου,αλλά είχα την απορία και την ανέφερα γιατί στην παρουσίαση για τον απολογισμό της τουριστικής προβολής του Δήμου που έλαβε χώρα κατά την κοπή της πίτας του LTOστο Αλεξάνδρειο για τα έτη 2014-2016, υπήρξε διαφάνεια που προβλήθηκε με το όνομα της και αναφέρθηκε μία συνεργασία από τον κ. Δήμαρχο όπως θα δείτε και εσείς στο 5:25 στο παρακάτω video

Η απορία που γεννάται μετά από αυτό είναι, πως σε παρουσίαση που αφορά τον απολογισμό της τουριστικής προβολής για τα έτη 2014-2016 υπήρχε ακόμα μέσα το όνομα μια εταιρείας που υπήρξε συνεργασία το 2007-2010;;;;)

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SPA!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΑΥΡΑΚΙ….. VAGELIS

  2. κ. Πέτρου,

    Είναι πολύ παρήγορο που ένας νέος άνθρωπος θέλει να τιμήσει την ψήφο των συνδημοτών του και να γίνει πραγματικός εκπρόσωπος των δημοτών. Επίσης είναι πολύ αισιόδοξο οτι δημοτικός σύμβουλος Γκιώνη απογαλακτίστηκε επιτέλους.
    Χαίρομαι και πιθανόν και μεγάλη μερίδα συνδημοτών μας που κάποιος τελικά αρνήθηκε να συνυπάρχει με "τενεκέδες" που με τσαμπουκά εκθέτουν τον Δήμο μας.
    Μπράβο σου παλικάρι ,συνέχισε σ' αυτό το δρόμο γιατί είναι ο μόνος δρόμος να έχεις καθαρή τη συνείδησή σου.

  3. Τρώνε πίνουν και την Άρτα φοβερίζουν.
    Μπράβο στον κ.Πέτρου, που τους ανάγκασε σε ένα βασανιστικό στριπτίζ.
    Αίσχος ντροπή στη σπηλιά του κορπή να πάτε να κρυφτείτε!

  4. Θα έλεγα κάτι για τον απολογισμό του LTO που έκανε ο Γκιώνης, και μετά ξύπνησες!
    Όμως δεν θα το πω γιατί διαπίστωσα πως τα όνειρά του Γκιώνη, περίεργος, διαρκούν και αφού ξυπνήσει

  5. Εγώ κατά την διάρκεια της εμπεριστατωμένης με στοιχεία τοποθέτησης του δημάρχου για τον λτο, χθες στο δ.σ. είδα έναν δράκο ο όποιος όρμηξε στον δήμαρχο και του άρπαξε από τα χέρια τα στοιχεία!
    Μετά είδα κάτι πράσινες σαύρες που είχαν ανέβει πάνω στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και ετοιμάζονταν να επιτεθούν στους ανυπεράσπιστους δημοτικούς συμβούλους!
    Μετά όλοι μας κινηθήκαμε ως σφαίρα πυρός πιστοί στα αλάνια, συγνώμη στα ελλάνια ήθελα να γράψω, συμπαντικά αξιακά πρωτόκολλα, για να προστατέψουμε το πολυτιμότερο πράγμα που ήταν ο δήμαρχος μας!
    Σημειωτέον πριν δω όλα τα προαναφερόμενα ο Γκιώνης με είχε κεράσει το ίδιο αφέψημα που έπινε και ο ίδιος!

  6. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ?ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΑΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΑΝ ΟΧΗΜΑ.ΘΟΔΩΡΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

  7. Κύριε Πετρου, θερμά συγχαρητήρια για τις επισημάνσεις σας και για τα ερωτήματα που θέτετε δημόσια!
    Με εκφράζουν απόλυτα.
    Αυτό όμως που κατανοώ εγώ πολιτικά από όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ότι.
    Eχουμε ένα πολιτικό σύστημα που προσπαθεί- ανεπιτυχώς- να ξεπλύνει τις αμφιλεγόμενες επιλογές του για πολλά ζητήματα, μεταξύ των οποίων, είναι και οι χρηματοδοτήσεις του lto!
    Προσπάθεια που σαν στόχο έχει, η αντιστροφή της πραγματικότητας με το να φαίνεται η διαφαινόμενη διασπάθιση δημοτικού χρήματος, ώς δήθεν ευεργετική διαφημιστική προβολή προς το συμφέρον του τόπου!
    Φυσικά επιτυχημένη διαφημιστική προβολή δεν υφίσταται καθώς κάτι τέτοιο το διαψεύδει η πραγματικότητα, αφού καμια ωφελιμότητα δεν υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια για το Λουτράκι!
    Και αυτό το είδαν και οι τυφλοί.
    Για ορισμένες επιχειρήσεις του lto, μπορεί!
    Και εδώ είναι το μεγάλο ζήτημα!
    Ως πότε θα πληρώνουμε οι δημότες από το υστέρημά μας, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις ορισμένων, πού κρύβονται πίσω από το λογότυπο του lto, χωρίς η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, να εχει ωφεληθεί σε κάτι;
    Επειδή η αξιοθρήνητη ανοησία τους χτυπάει κόκκινο, εγώ κ. πέτρου δεν θα εκπλαγώ κάποια μέρα, αν διαβάσω καμία βαρύγδουπη ανακοίνωση, τους, που θα υποστηρίζει ότι μία χούφτα άνθρωποι δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι το τέρας του λαϊκισμού, για το συμφέρον του τόπου!
    Δεν έχω κάτι άλλο να πω σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι κ Πέτρου, γιατί είσαστε μία από τις λιγοστές φωτεινές ελπίδες του δ.σ.

  8. Είναι καιρός να κάνουν βήματα νέα παιδιά ,καθαρά και με διάθεση. Αν περιμένουμε από κάτι απόμαχους σαν τον Παύλου ζήτω που καήκαμε.
    Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κανένας τι θέλει ο Παύλου στο Δημοτικό συμβούλιο;
    "Πολιτικά" είναι ανέντιμο να κάθεται στην καρέκλα αφαιρώντας το δικαίωμα σε κάποιον άλλο να πάει μπροστά.
    Είναι πολιτικά ανέντιμο να καταλαμβάνεις μια σοβαρότατη θεσμικά θέση και να λάμπεις δια της απουσίας σου από τα πάντα. Αν ο κ. Παύλου δεν ανοίξει ΑΜΕΣΑ το δρόμο σε νέους ανθρώπους τότε οι καχυποψία που μας κατέχει για τον πραγματικό ρόλο του θα επιβεβαιωθεί.

  9. Μα τώρα για τις 80000 ευρώ θα μιλάμε όπως λέει και το Μαράκι λαϊκισμός. Μπορείτε να ρωτάτε ποιο σοβαρά που κάνει μανικιούρ και μιζαμπλί αυτή, και κούρεμα ο Σακελαριου. Σοβαρές ερωτήσεις. 80οοο είναι για καφεδάκια. Μην ψάχνετε. Το ίδιο και οι 60000 τις φιλαρμονικης. Της φιλαρμονικης που δεν υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog