Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Η συγκίνηση της Κατερίνας Οικονόμου στην ομιλία της (video)

- Advertisement -

Με φανερή και έντονη τη συγκίνησή της, η Κατερίνα Οικονόμου, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, καλωσόρισε και από την πλευρά της, τον πρώην Υπουργό και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη στην κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…

Δείτε το video…

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στο Κατερινάκι. Εξαιρετική επίδοση αν και όρθια!!!
    Ανεβαίνει φαίνεται στην ιεραρχία της Ν.Δ. Αυτό που θα έκανε καλό στην νεολαία μας και θα λειτουργούσε ως παράδειγμα είναι να ακούσουμε τι δουλειά κάνει και ποιες είναι οι επαγγελματικές επιτυχίες της που την οδήγησαν εκεί.
    Όλοι θα θέλαμε τα παιδιά μας να έχουν σωστά παραδείγματα για να πάψουν να σπαταλάνε το χρόνο τους στις καφετέριες αλλά αυτοί που βγαίνουν στο ξέφωτο είναι τέτοια παραδείγματα ;;;;

  2. Κατερίνα μου, άκουσα την ομιλία σου, με προσοχή και θα ήθελα να σου πώ ένα μεγάλο "ΜΠΡΑΒΟ". Η εξέλιξη σου είναι θεαματική .Σου εύχομαι οτι καλύτερο.

  3. 10:54 π.μ. Να εχουν παραδειγμα τα παιδια αυτους που κατεστρεψαν τη χωρα ωραια πραδειγματα το κατερινακι που υποστηριζεις μπορει να ζησει με 400 ευρω το μηνα να εχει μοικι νερο φως τηλεφωνο κοινοχρηστα και να τρωει οχι δεν μπορει δυστιχως γιατι ολοι οσοι ασχολουνται με την πολιτικη εχουν μεγαλωσει στα πουπουλα και λυπαμε ειλικρινα που ακιμα και σημερα πιστευουν οι περισσοτεροι οτι θα τους σωσουν τα κομματα και οι βουλευτες των κομματων που ολοι νοιαζονται για την παρτη τους και οχι για οτ λαο και την χωρα

  4. Η Ν.Δ. ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ… ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, Ε ΤΟΤΕ ΝΑΙ… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ!!!

  5. 7:57 μ.μ. ναι, ψήφισαν το μνημόνιο που έφερε ο ΓΑΠ. Αλλά ήθελες επιστροφή στην δραχμούλα εσύ συντροφισάκο ή βολευόσουν και με ρούβλια?

  6. 10.54 μισογύνης και φαλλοκράτης, εκτός από ζηλιάρης και κακιασμένος. Πες μας τι δεν σου άρεσε στην ομιλία και άσε τις επιδόσεις της όταν είναι ορθια ή οτιδήποτε άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog