Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μητροπολίτης Κορίνθου: Μοίρασε 110.000 ευρώ σε 110 φοιτητές

- Advertisement -

Οικονομική ενίσχυση εκατόν δέκα χιλιάδων ευρώ προσέφερε ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος σε 110 φοιτητές…

Την Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία, προς τιμήν των εορταζόντων Αγίων Ακύλα και Πρίσκιλλας.

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετησία εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης φοιτητών της μητρόπολης. Για φέτος δόθηκαν σε 110 νέους της μητρόπολης 110.000,00 ευρώ σε ατομικά βιβλιάρια των 1.000,00 ευρώ.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, αναφέρθηκε στο βίο των Αγίων Ακύλα και Πρίσκιλλας και τόνισε την ανάγκη να προασπιστεί ο θεσμός της οικογένειας.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να υποθέσω ότι αυτοί οι 110 νέοι είναι οι λεγόμενοι "δικοί μας";;; Για να δώσει η μητρόπολη λεφτά σε φοιτητές μήπως πρέπει η οικογένεια του φοιτητή να έχει χαμηλό εισόδημα;; Μήπως αυτά τα γνωρίζουν οι παπάδες και ΄προτείνουν εκείνους που θέλουν ενώ εκείνους που δεν θέλουν τους αγνοούν εντελώς;; Μήπως θα έπρεπε και η μητρόπολη να εξετάσει αν αυτοί οι 110 αξίζουν να πάρουν επίδομα;;

  2. Ορίστε, δίνει ρε. Δεν διαβάζεις? Ηλίθιος είσαι? Έχει γούστο να μην έχεις ακούσει τίποτα και για τα γεύματα αγάπης της Εκκλησίας. Αλλά η Εκκλησία έχει σίγουρα και ακίνητη περιουσία. Θες να σου παραχωρήσει δωρεάν κανα στρεμματάκι να σε ευχαριστήσει για το όπως ψήφιζες στη μεταπολίτευση?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog