Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το ραδιοφωνικό spot για το Καρναβάλι του Λουτρακίου 2017

- Advertisement -

Μια ευχάριστη ραδιοφωνική έκπληξη μας περίμενε σήμερα καθώς στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3, ακούσαμε διαφήμιση για το Αποκριάτικο Καρναβάλι Λουτρακίου και τη συναυλία με το Γιώργο Παπαδόπουλο που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου…

Το σποτ καλούσε τους Αθηναίους να περάσουν το Αποκριάτικο τριήμερο στην πόλη μας, τονίζοντας ότι το Λουτράκι βρίσκεται μόνο μια ανάσα από την Αθήνα.

Απ’ ότι μάθαμε, το συγκεκριμένο σποτάκι θα παίζει τέσσερις φορές την ημέρα στο ΣΚΑΙ και οκτώ φορές την ημέρα στο ραδιοφωνικό σταθμό Μελωδία 99,2 μέχρι την Κυριακή της Αποκριάς.

Ακούστε το παρακάτω:

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου θυμιζει τους γυφτους που βγαινουν με την ντουντουκα και πουλανε καρπουζια. Οι ανθρωποι ειναι ανιδεοι .Το γραφειο Δημοσιων σχεσεων του Δημου δεν εχει καθολου φαντασια και και μαλλον ειναι ασχετη γενικως!!!!

  2. 2:57 π.μ. Οι στολες χαρυ ποτερ ειναι απο το 2008 τοτε που ειχε κανει ο δημος το καλυτερο καρναβαλι που ομοιο του δεν θα υπαρχξει παλι δυστηχως βλεπεις εκτος απο το δημο ειχε συμβαλει για αυτο το καρναβαλι καποιος που ξερει παρα πολλυ καλα πως να διοργανωνει τετοιες εκδηλωσεις ο Γιωργος Κοντος για αυτο ηταν τοσο ωραιο και μας εχει μεινει αξεχαστο μεχρι σημερα και μαλιστα το αρμα χαρυ ποτερ αποτελουνταν απο γκρουπ 4000 ατομων ηταν το Α δημοτικο μαζι με το Βδημοτικο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog