Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόρινθος:Διοργάνωση Προσομοίωσης Περιφερειακού Συμβουλίου από φοιτητές

- Advertisement -

Διοργάνωση Προσομοίωσης Περιφερειακού Συμβουλίου από φοιτητές στην Κόρινθο για πρώτη φορά απο τον Ε.Ο.Π.Ε και την Περιφέρεια Πελοποννήσου…

Η Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.Π.Ε) και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στις αίθουσες του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Κόρινθο, στις 17-19 Φεβρουαρίου, υπό την αιγίδα του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τους κανόνες και τους τρόπους λειτουργίας της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και να προωθήσει την έννοια της δημοκρατίας και του πολίτη μέσω της ενεργούς ενασχόλησης των νέων με τα κοινά.
Η προσομοίωση θα αποτελείται από 5 υποθετικές παρατάξεις, οι οποίες θα καλύπτουν το ιδεολογικό φάσμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής μέσα στην Περιφέρεια.
Κάθε παράταξη θα αποτελείται από τον αρχηγό της και τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους, Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων θα έρθουν σε διάλογο μεταξύ τους και θα λάβουν αποφάσεις για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και τη νεολαία

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog