Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ψάχνεις τράπεζα στους Αγίους Θεοδώρους; Ξέχασέ το!

- Advertisement -

Αντιμέτωποι με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων, καθώς στην πόλη δεν υπάρχει κανένα υποκατάστημα τραπέζης…

Ίσως κάποιοι να σκέφτονται ότι οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων τα έχουν βάλει με το κεφάλαιο αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Τουλάχιστον για όλους.
Όταν ηλικιωμένοι αναγκάζονται να παίρνουν το λεωφορείο και να πηγαίνουν μέχρι την Κόρινθο ή το Λουτράκι για να κάνουν τις τραπεζικές τους συναλλαγές, τότε το πράγμα σοβαρεύει. Και γίνεται δυσεπίλυτο πρόβλημα…
Βέβαια, υπάρχουν 2 ATM αν θέλει κάποιος να βγάλει χρήματα, αλλά το πρόβλημα ξεκινάει στις υπόλοιπες συναλλαγές που προϋποθέτουν τη φυσική παρουσία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Αγίους Θεοδώρους, υπήρχαν μέχρι πρόσφατα 2 υποκαταστήματα τραπεζών. Αυτό της Εθνικής που έχει κλείσει εδώ και 3 χρόνια περίπου και το δεύτερο ήταν της Alpha Bank που μετά την πρόσφατη ληστεία (διαβάστε περισσότερα εδώ), έκλεισε και αυτό.
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πενηντα και χρονια πισω οπως τοτε που ερχοταν το αυτοκινητο τραπεζα της Εμποτικης μπροστα στην Ευαγγελιστρια τι προοδος τι αμαπτυξη!!

  2. στις σοσιαλιστικές χώρες οι τράπεζες είναι άχρηστες γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά .. μόνο οι εξουσιάζοντες και οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι.

  3. Ας είχε προβλέψει ο Δήμος να συγκέντρωνε τις τράπεζες σε συγκεκριμένο δημοτικό χώρο χωρίς να αναγκάζονται οι τράπεζες να πληρώνουν ενοίκιο.

    Γ. Φατσούπας

  4. φατσουπα θα σου δωσουμε το πρωτο βραβειο μεγιστης ηλιθιοτητας….η τραπεζα ειναι ιδιωτης….αμα ειναι ετσι να μ δωσει κ εμενα τζαμπα μαγαζι ο δημος που πουλαω τυροπιτες…

  5. Φταίω ρε φίλε γιατί δεν είμαι σαν εκείνους που θέλουν να νοικιάζουν χώρους και να εισπράττουν ενοίκια, αλλά σκέφτομαι συλλογικά για το κοινό συμφέρον

    Γ. Φατσούπας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog