Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πως αλλάζουν οι καιροί! Ζαχαριάδης: «Θα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα μέτρα για το καλό της χώρας»

- Advertisement -

Απόλυτα βέβαιος ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσουν τον συμβιβασμό για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, εμφανίστηκε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης….

Ειδικότερα, όπως είπε, μιλώντας στο «Ε»: «Θέλουμε μια οικονομική βιώσιμη συμφωνία με την μεγαλύτερη δυνατή ρύθμιση του χρέους».

Τόνισε ακόμη ότι «το νέο πακέτο μέτρων θα το ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας».

Σε ό,τι αφορά τις απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Φίλης, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με αυτές. «Σε αυτά τα δύο χρόνια κυβέρνησης έχουν γίνει πολλά πράγματα, πιάσαμε μακρο-οικονομικούς στόχους και έχουν γίνει μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε.

Μιλώντας εξάλλου στα «Παραπολιτικά» για την ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό όσον αφορά στο θέμα των ελεύθερων χώρων και της αξιοποίησης τους, ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την επένδυση». «Η σύμβαση που ψηφίσαμε είχε σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τα ανταποδοτικά οφέλη και δεν κάνουμε κλεφτοπόλεμο σε όσα ψηφίσαμε. Θα δρομολογηθούν και θα προχωρήσουν τα πράγματα», υπογράμμισε ο ίδιος.

The Caller

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που είναι οι ψηφοφόροι τους που έλεγαν τις ίδιες ανοησίες; Υποκρισία, διγλωσσία και αγυρτεία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της κοινωνίας μας. Και μετά φταίνε οι κακοί ξένοι… Είμαστε για κλάματα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog