Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το τσίκνισαν και το διασκέδασαν στον ΑΣΠ Κόρινθος

- Advertisement -

Μια καταπληκτική Τσικνοπέμπτη στο κλειστό χάρηκαν οι αθλήτριες, το προπονητικό team, η διοίκηση, οι γονείς και οι φίλοι του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Μετά το τέλος μιας ακόμη κοπιαστικής προπόνησης ενόψει του δύσκολου Κυριακάτικου αγώνα με τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ…

Όλοι μαζί γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη τιμώντας όλες τις παραδόσεις της ξεχωριστής αυτής ημέρας. Τις χορευτικές με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς μέσα στο Κλειστό Γυμναστήριο και τις γαστρονομικές με διάφορα είδη κρεάτων και άλλα εδέσματα ευγενικής χορηγίας της εταιρίας κρεάτων ΜΠΟΖΟΝΕΛΟΥ, που ανέλαβε να ψήσει η διοίκηση, οι φίλοι και οι γονείς τον κοριτσιών.
Ο καιρός και το κέφι σύμμαχοι σε όλα κι έτσι ολόκληρος ο εξωτερικός χώρος μύρισε Τσικνοπέμπτη από τις ψησταριές, ενώ στον εσωτερικό χώρο οι αθλήτριες, και προπονητές στάθηκαν στο ύψος των παραδόσεων και οι γονείς μαζί με τους φίλους της ομάδας τους καμάρωσαν!


Ο dj Paris με τις όμορφες επιλογές του ζέστανε την ατμόσφαιρα και δημιούργησε ένα Αποκριάτικο κλίμα ανεβάζοντας το κέφι στο κατακόρυφο. Έτσι η αθλητική οικογένεια του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη στο κλειστό της Κορίνθου – στο δεύτερο σπίτι όλων όσων δραστηριοποιούνται και ασχολούνται με την αθλητική κοινότητα που λέγεται ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – με μια όμορφη γιορτή που είχε απ όλα: Μουσική, χορούς και τραγούδια, χαμογελαστές αθλήτριες, τραπέζια γεμάτα λιχουδιές αλλά και γλυκά και λοιπά προσφορά των μαμάδων! Όλα στον χώρο του κλειστού της Κορίνθου που γέμισε με χαμόγελα, κέφι και μυρωδιές, προσφέροντας σε όλους όσους παρευρέθηκαν αξέχαστες στιγμές!

Να ‘μαστε καλά και του χρόνου!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog