Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» µε το κινητό πολυιατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» παρέχουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στα παιδιά του ∆ήµου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» µε το κινητό πολυιατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και σε συνεργασία µε εθελοντές γιατρούς/οδοντιάτρους παρέχουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στα παιδιά του ∆ήµου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων….

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισµού «Το Χαµόγελο του Παιδιού» από τη ∆ευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, βρίσκεται στο Κλειστό Γήπεδο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από «Το Χαµόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία µε την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκοµείου Κορίνθου, τον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορίνθου, τον ∆ηµοτικό Οργανισµό Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας, υπό την αιγίδα του ∆ήµου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Το κινητό πολυιατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο αποτελείται από τέσσερα αυτόνοµα ιατρεία, πλήρως εξοπλισµένα, βρίσκεται στο Κλειστό Γήπεδο στους Αγίους Θεοδώρους µε ώρες λειτουργίας από τις 08:30 έως τις 14:30 µµ. πραγµατοποιώντας προληπτικούς ιατρικούς/οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι από το 2002 έως και σήµερα τον «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» και τις δύο κινητές ιατρικές µονάδες του Οργανισµού «Το Χαµόγελο του Παιδιού», έχουν επισκεφθεί περισσότερα από 80.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2013, η κινητήριος δύναµη του οδοιπορικού του «Ιπποκράτη» και των κινητών µονάδων είναι ο µη κερδοσκοπικός οργανισµός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust, σε συνεργασία µε τις 3 τοπικές εταιρίες του οµίλου Johnson & Johnson, την φαρµακευτική εταιρία Janssen, την Johnson & Johnson καταναλωτικά προϊόντα, και την Johnson & Johnson ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
 Για περισσότερες δηµοσιογραφικές πληροφορίες:

 «Το Χαµόγελο του Παιδιού», Γραφείο Κορίνθου, Τηλ. 27410 71211, korinthosoffice@hamogelo.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. δεν επεσαν τηλεφωνα απο αριστερες νυφιτσες να σαμποταρουν την εξεταση οπως εγινε με την οφθαλμολογικη εξεταση στο Λουτρακι πριν καιρο?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog