Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πράκτορες ΟΠΑΠ: Ανατροπές στη Γενική τους Συνέλευση-Δεν θέλουν να εγκρίνουν το νέο κανονισμό του ΟΠΑΠ

- Advertisement -

Με ανατροπή στην εκλογή προεδρείου, αφού καταψηφίστηκε η πρόταση της πλειοψηφίας για το προεδρείο, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων Σωματείων και Ενώσεων…

της ΠΟΕΠΠΠ, που πραγματοποιείται στην Αθήνα Δευτέρα και Τρίτη, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL, με θέμα: Την έγκριση της προτεινόμενη σύμβασης από την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Βασικό χαρακτηριστικό της πρώτης ημέρας ήταν η «ψυχρολουσία» του προέδρου και του γραμματέα του ΔΣ, η πρόταση των οποίων για ορισμό προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης καταψηφίστηκε από τους αγανακτισμένους αντιπροσώπους των Ενώσεων – Μελών της ΠΟΕΠΠΠ, οι οποίοι εξέλεγξαν διαφορετικό πρόεδρο.

Το αποτέλεσμα της Δευτέρας φαίνεται να αποτελεί προμήνυμα για το τι θα εξακολουθήσει στην ψηφοφορία της Τρίτης για την έγκριση της σύμβασης με την ΟΠΑΠ Α.Ε, η οποία, σύμφωνα με τις μέχρι αυτή την ώρα πληροφορίες του casinonews, είναι μάλλον απίθανο να υπερψηφιστεί.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η ΟΠΑΠ Α.Ε θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη «πονοκέφαλο», αφού οι πράκτορες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις απέναντι στο επιχειρούμενο «αφανισμό» τους και προκειμένου να υπερασπιστούν την επιβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους, όπως ισχυρίζονται πολλοί εξ αυτών.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog