Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε διαθεσιμότητα ο παρατηρητής του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

- Advertisement -

Η Super League αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα τον παρατηρητή του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Νίκο Πατμανίδη, για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του…

H ανακοίνωση της Super League: «Η Super League, σε συνέχεια άμεσης και επισταμένης έρευνας, διαπίστωσε ότι ο παρατηρητής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 19ης Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, κ. Νίκος Πατμανίδης, εκτέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του.

Ως εκ τούτου, η Super League βρίσκεται στη δυσάρεστη αλλά επιβεβλημένη θέση, για την προστασία του κύρους του Πρωταθλήματος, των ΠΑΕ-Μελών της και του θεσμού των Παρατηρητών, να θέσει τον κ. Πατμανίδη άμεσα σε διαθεσιμότητα».

Ο λόγος για τον οποίο τίθεται σε διαθεσιμότητα ο κ. Πατμανίδης είναι ότι δεν κατέγραψε στην έκθεσή του ένα περιστατικό που συνέβη μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά το ανέφερε αργότερα με συμπληρωματική του έκθεση και αφού έγινε γνωστό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σταύρου Μάνταλου, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, κ.κ. Κούλης Δουρέκας και Σάββας Θεοδωρίδης, ζήτησαν να επισκεφθούν τα αποδυτήρια των διαιτητών, προκειμένου να ενημερωθούν για τον ακριβή λόγο της αποβολής του αντιπροέδρου της ΠΑΕ.

Ωστόσο, επειδή δεν επιτρέπεται να μπαίνουν στα αποδυτήρια των διαιτητών εκπρόσωποι μόνο της μίας από τις δύο συμμετέχουσες ομάδες της αναμέτρησης και ενώ περίμεναν τον Βασίλη Δημητριάδη από πλευράς ΑΕΚ για να μπουν μαζί, ο Νίκος Πατμανίδης άφησε τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού να περιμένουν έξω και μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών όπου η πόρτα ήταν ανοιχτή.

Σε εκείνον τον χώρο όμως βρίσκονταν ήδη, με τη σύμφωνη γνώμη του Σταύρου Μάνταλου, οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ, κ.κ. Βασίλης Δημητριάδης και Βαγγέλης Γιαννίσης, προκειμένου να παραδώσουν τα αναμνηστικά δώρα στους διαιτητές του ντέρμπι, όπως γίνεται κάθε φορά πριν ή μετά τους αγώνες.

Ο κ. Πατμανίδης κλείδωσε την πόρτα πίσω του και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αυτό το έκανε “ασυναίσθητα και αυθόρμητα”. Επίσης υποστηρίζει ότι είπε στους παρευρισκόμενους “τι κάνετε εσείς εδώ;”, επισημαίνοντας ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται μόνοι τους στα αποδηυτήρια των διαιτητών οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ. Ο Σάββας Θεοδωρίδης, που έμεινε έξω, άρχισε να χτυπάει την πόρτα ζητώντας να του ανοίξουν, κάτι που έγινε μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αλλά με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να φωνάζει ότι θα ξαναβγεί στα κανάλια να καταγγείλει το περιστατικό, όπως και έκανε.

Ο παρατηρητής του αγώνα δεν ανέφερε αυτό το περιστατικό με όλες του τις λεπτομέρειες στην πρώτη έκθεσή του και η Super League αποφάσισε να τον θέσει άμεσα σε διαθεσιμότητα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σκηνές απείρου κάλους στον Ελληνικό "αθλητισμό" . Απο που να αρχίσεις και που να καταλήξεις.Απογοήτευση και αηδία.Ανθρωποι που λατρέψαμε το παιχνίδι του ποδοσφαίρου ,που γαλουχηθήκαμε με αυτό,που συμμετείχαμε σε αυτό, που ήταν το όνειρό μας το παιδικό, να μας έχουν κάνει να μην πηγαίνουμε όχι μόνο στο γήπεδο,όχι μόνο να μην θέλουμε να το δούμε ούτε στην τηλεόραση αλλα και να αποτρέπουμε τα παιδιά μας να ασχοληθούν με αυτό ακόμα και ως φίλαθλοι.Αίσχος πια.Συμμορίες και μαφίες…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog