Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Να γιατί έπεσε μαύρο κατά τη διάρκεια του «Ράδιο Αρβύλα» (Video)

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια των Ράδιο Αρβύλα, παρατηρήσαμε το σήμα του ΑΝΤ1 να εξασθενεί και λίγο αργότερα έπεσε μαύρο και γι’ αυτό στη συνέχεια έπεσαν διαφημίσεις!..
Η εκπομπή σταμάτησε για περίπου δέκα λεπτά και μετά συνέχισε κανονικά. Ο Αντώνης Κανάκης είπε:

«Αντιμετωπίσαμε τεχνικό πρόβλημα. Κάποιος μας έχει ματιάξει σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε αντιμετωπίσει τόσο σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στον αέρα. Σε τέτοιο σημείο να πρέπει να κόψουμε την εκπομπή ενώ εξελίσσεται… Αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα το πρόβλημα έχει λυθεί και μάλλον θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το Ράδιο Αρβύλα σήμερα».

Να γιατί έπεσε μαύρο κατά τη διάρκεια του «Ράδιο Αρβύλα»

Η δήλωση του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου πως ο κόσμος τον σταματούσε στο δρόμο και του έδινε συγχαρητήρια για τις αυξημένες εισφορές αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, αφορμή για σάτιρα για τους Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε τον Γιάννη Σερβετά να… μεταμορφώνεται σε Πετρόπουλο και να κάνει τη βόλτα του…

Ακόμη ένα επικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τον τρόπο με τον οποίο «διαπραγματεύεται» ο Αλέξης Τσίπρας με τους Ευρωπαίους. Αλλά και για το παραμύθι που πουλά παράλληλα στους «σανοφάγους» – εντός έδρας. Το γέλιο πολύ αφού για ακόμη μια φορά οι Ράδιο Αρβύλα ήταν απολαυστικοί.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/ju9Ysh2sV8Y” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

anemosanatropis.blogspot.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog