Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ποιά ΜΜΕ θα διαφημίσουν το καρναβάλι και πόσα χρήματα θα πάρουν

- Advertisement -

Όπως αναφέρεται στη Διαύγεια, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, θα διαθέσει το ποσό των 2480,00 ευρώ για διαφήμιση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Δείτε αναλυτικά τα ποσά και τα Μέσα αλλά και τα χρήματα που θα διατεθούν…

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις, θα κοστίσουν 2.480 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και δίνονται με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στους παρακάτω:

α) ΓΙΑΛΟΨΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΚΔΟΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ,
ποσού #310,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%,

β) Μαρμαρά Διονυσία ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ποσού #248,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%,

γ) ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ “Brake fm”, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ποσού #248,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%,

δ) Radio deejay 94,2 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.
ποσού #248,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%,

ε) ΑΦΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΟΕ Ραδιοφωνικός σταθμός
ποσού #248,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%,

στ) ALL ABOUT Διαφημιστική εταιρεία
ποσού #248,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%,

ζ) ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, LOUTRAKI TV,
ποσού #310,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%,

η) ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.
ποσού #310,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%,

θ) Prom it, Παρασκευή Απ. Γιαλού ,
ποσού #248,00# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%.

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν υπάρχει ανάγκη για να δωθούν λεφτά ωστε να φτιαχτεί τίποτα στην πόλη, δεν έχουν λεφτά.
    Τα λεφτά τα βρίσκουν μόνο για τους παρατρεχάμενος τους!

  2. γιαλοψος διαχρονικος επι διαφημισεων απο παυλου εποχη των παχιων αγελαδων ασχετα αν βεβαια τωρα τον δυσφημει εσεις παιδια γιατι εκτος?

  3. ΓΚΙΩΝΗ ΕΙΣΑΙ, ο τιτανοτεράστιος δήμαρχος όλων των εποχών με τα πιο φοβερά έργα που θα μείνουν στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης!
    Εχεις το πιο παραγωγικό αποτέλεσμα στο πεδίο της διαφήμισης του Λουτρακίου με τον ΛΤΟ!
    Σε βλέπω αλλα 80 χρόνια δήμαρχο!
    Ποτέ όμως να περάσω, να πάρω και εγώ μπαξίσι για τη διαφημιστική καταχώρηση παιδιά;

  4. Ο ΓΙΑΛΟΨΟΣ , Ο ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ Η ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ bLOG ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ?

  5. 9:45μ.μ. στα έχει σκάσει για να κάνεις τέτοιες αισιόδοξες προβλέψεις ο Γκιωνης.
    Ρε θα τον περάσει και ο ασημακόπουλος στις επόμενες εκλογές και έκανε την προπαγάνδα σου εσύ

  6. Μαζοχιστική αυτοηττώμενη πολιτική προσωπικότητα η παράταξη της πλειοψηφίας.
    Δεν αναφέρομαι στην σεξουαλική συμπεριφορά τους, αλλα στον πολιτικό τους προσανατολισμό!
    Το διευκρινίζω γιατί δεν διαθέτουν ούτε τους ελάχιστα εγγυημένους εγκεφάλους στην παραταξη για αυτό και ζούμε της παράνοιας το κάγκελο!

  7. Λουτράκι μπλοκ ευτυχώς που δημοσιεύεις την λίστα της ντροπής για να ξέρουμε και εμείς οι ανυποψίαστοι δημότες ποιους ΔΕΝ πρέπει να διαβάζουμε για τα τοπικά νέα.

  8. ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ…
    Ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με όλους εσάς που γράφετε τα σχόλια εδώ μέσα, και ανεξάρτητα τι λένε στη δημοτική αρχή η αλήθεια είναι μία.
    Αυτά τα "παστωμένα"χρήματα είναι ψωραλαίοι μισθοί, για όλους όσους έσκυψαν τον αυχένα και προσκύνησαν την Γκιωνική θρησκεία!
    Γι αυτό και οι ευνουχισμένοι δημοσιογραφικά τύποι κάνουν τεμενάδες και γράφουν διθυράμβους για ένα παραφθαρμένο πολιτικό πρόσωπο, που έχει πάψει από καιρό να θυμίζει δήμαρχο!
    Τα πραγματικά γεγονότα όμως, φωνάζουν από μόνα τους!
    Και είναι μεγάλη τιμή για τα άλλα, λίγα είναι η αλήθεια, ΜΜΕ που δεν εγιναν παρακμιακοί έμποροι της παραπληροφόρησης όπως το loutraki blog.
    Και κάνουν πολύ καλά το καθήκον τους και ενημερώνουν τον κόσμο για τα ζαβα πολιτικά καμώματα της δημοτικής αρχής, και περιποιεί τιμή για αυτά που δεν έτρεξαν να παρούν από όλους αυτούς που ζουν από το αραλίκι στο δήμο, ούτε 1 σέντ!
    Και οι παροικούντες την ιερουσαλήμ γνωρίζουν πως δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε δήμο, αλλά για τον δήμο των θαυμάτων!
    Όπου το ευκαιριακό ψέμα εκστομίζεται από τους γνωστούς λυσσαλέους τεμπελχανάδες.
    Ονειροπολούμε και όνειρα πωλούμε!
    Γι' αυτό και η δημοτική αρχή, που προεκλογικά έταζε στον κόσμο μούφες και ιμιτασιόν οράματα, μετεκλογικά τα άλλαξε όλα σχεδόν, με εύπεπτα προσχήματα που άγγιξαν σε ορισμένες περιπτώσεις τα όρια της γελοιότητας, βρίσκοντας αρκετούς συνοδοιπόρους, με το ντεπώ των ιδεών του τύπου " να μην κακοπεράσουμε εμείς τα επόμενα πέντε χρόνια και ας γίνουν όλα στάχτη και μπούρμπερη" στο Λουτράκι!

    Γι' αυτό με στόχο την αειφορία της εικονικής αψεγάδιαστης πραγματικότητας της δημοτικής αρχής,στο εμμονικό δίκαιο
    της ανέμελης κοσμογονίας τους, που εσύ ο πολίτης δεν πληρώνεις το εισιτήριο της παράστασης, αλλά το ταξίδι από το πουθενά στο τίποτα που σε πηγαίνουν, στοιχίζει ακριβά στον τόπο και πανάκριβα στις επόμενες γενιές!
    Η συνομολογημένη εμμονή της δημοτικής αρχής στην παραληρηματική εκφορά του ψεύδους, εχει όμως και άλλους υποστηρικτές και θιασώτες της κατα φαντασία τουριστικής και οικονιμικής ανάπτυξης του Λουτρακίου, η οποία σημειωτέον έχει τα ίδια υπερβετικά στοιχεία της Γκιωνικής ψυχής, για αυτό και δεν συνδυάζεται πάντα με αξιοπρέπεια.
    Εκτος λοιπόν από τα ψωραλέα ξανθόμαλλα
    πιτ μπουλ της Γκιωνικής προπαγάνδας, με τα μόνιμα απλωμένα χέρια βοήθειας και τα καθημερινά σούρτα φέρτα στην οδό ιάσωνος ώστε να γράψουν ύμνους,
    το παζλ της τοπικής διαπλοκής, συμπληρώνουν και οι ιδιοκτήτες της δήθεν τουριστικής προβολής του δήμου που παλεύουν να μας πείσουν ότι εργάζονται ανιδιοτελώς για το συμφέρον του τόπου!
    Και για να τελειώνουμε με αυτήν την ακριβοπληρωμένη προσφορά του LTO στον δήμο, αλλά και για να τους απαλλάξουμε όλους αυτούς, από την διαδικασία αναζήτησης του επόμενου ψέματος, της οιωνεις αναπτυξιακής έγνοιας, ας τους φωνάξουμε:
    Φτάνει πια δεν χρειαζόμαστε άλλη τέτοια ανάπτυξη, επήλθε κορεσμός!
    Ενώ η σύναξη σας, που έγινε πρόσφατα στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο περιγελά την πραγματικότητα, και για ακόμα μία φορά μας δείχνει το γιατί βρισκόμαστε σήμερα εδώ που βρισκόμαστε!

  9. ποιος ο λογος να μπειβδιαφημιση στις τοπικες εφημεριδες αφου ολοι γνωριζουν τοσα το ποτε γινεται η κυρια εκδηλωση την κυριακη ενω για τις αλλες προτερες. εκδηλωσεις εχουν διανεμηθει προγραμμα παντου και μπραβο στους διοργανωτες γι αυτο ενω τα ιστολογια τα διαβαζουν παγκοσμιως λογω της τεχνολογιας αρα εκει και ραδιοφωνα οπου και αυτα τα ακους παντου θα επιαναν τοπο η διαφημιση και αρα τα χρηματα των δημοτων μας

  10. Στον σταθμό του δημοτικού συμβούλου κύριου Παντελέου πως και δεν δώσατε και είναι μές τα νεύρα?Το all about τι είναι ?του lto μαγαζί και αυτό?χεχεχεχε

  11. Tα παιδιά του LB στο πηγάδι κατούρησαν κυρά-Μαριώ? Δεν διαφημίζουν το Λουτράκι μας με όλες τους τις δυνάμεις? Μα γαμπρό πρέπει να σου βρούνε για τους λαμβάνεις υπόψιν σου? Γίνονται αυτά τα πράγματα? Δεν είναι γραφείο συνοικεσίων το site εδώ!

  12. Oλο γκρινια ειστε λιγο να ξεσκασει ο κοσμος ελεος πια και να δουλεψουν τα μαγαζια οσα εεχουν μεινει ανοιχτα και δεν τα εχει κλεισει η κυρια με τα υπαρξιακα της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog