Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ξενοδοχεία “Απόλλων” και “Κόντης” μετά το σεισμό… (φωτο)

- Advertisement -

Αυτές οι εικόνες θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη, όλων όσων έζησαν τις εφιαλτικές στιγμές του σεισμού. Δυο μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης του Λουτρακίου κατέρρευσαν σα χάρτινοι πύργοι….
Ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα

               

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε άγευστε χαμούρη, φυσικά αυτό έχω να σχολιάσω, διότι η ιδία η ανάρτηση λέει με σαφήνεια: "Ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα". Το παν ήταν που δεν χάσαμε συνανθρώπους μας. Για τα κτίρια που κατέρρευσαν σε πήρε ο πόνος εσένα? Περί αυτών περίμενες να σχολιάσω? Αν ναι, λυπούμαι για λογαριασμό σου.

  2. Οι φωτογραφιες με τα γκρεμισμενα αποτελουν ντοκουμεντο ομως. Να ξερεις οτι εχουν αποτελεσει και αντικειμενο ερευνας φοιτητων και επιστημονων καθως επισης σε μετεπειτα σεισμους (1999) χρησιμοποιηθηκαν σε δικηγραφιες και δικαστηρια. Οποτε ευτυχως που καποιος τις τραβηξε και τοτε και γενικοτερα. Μην τις υποτιμουμε.

  3. Αυτές οι φωτό πρέπει να είναι τοιχοκολημενες στην πολεοδομία Λουτρακίου.Απο τότε τι άλλαξε.ΤΙΠΟΤΑ.Δωστε άδειες για ψηλά κτίρια.Ευχομαι να μην το ξαναζήσουμε αυτό το πράγμα αν και κομματάκι δύσκολο γιατί ξέρουμε που ζούμε.

  4. 14:46 Tι λες δεν εχεις ιδεα πως εχουν κτισει το καζίνο εκει που ηταν παλια το Ξενοδοχειο Απολλων βεβεβαια υπηρχαν και καποιοι που φτιαξαν τα ξενοδοχεια σπιτια βαλανε κατι σιδερα τοσο παχια οσο ενα λεπτο δακτυλακι μικρο χεριου αλλη παλι εχουν κανει παρα πολλη καλη δουλεια μετα το 81

  5. Για να ξερουν οι πιο νεοι.Στις αρχες της δεκαετιας του 1990 ισχυαν 7-οροφα και υψος 23 μετρα αλλα με προταση της Πολεοδομιας ψηφιστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ απο το Δ.Σ. ο περιορισμος του αριθμου των οροφων στις οικοδομες σε 3, ναι σε 3, και του υψους των οικοδομων σε 11 μετρα.Την επομενη μερα καποιοι ετρεχαν να ακυρωσουν την αποφαση αυτη.Η Νομαρχια Κορινθου προσθεσε 1 οροφο ακομα συν Πιλωτη και 3 μετρα στο υψος των οικοδομων .Αν αναρωτιεστε τον λογο ηταν οτι μονον ετσι θα μπορουσαν να γινουν ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ.!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog