Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ήττα με 4-2 για τον ΑΟΛ στην Ερμιόνη

- Advertisement -

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο παραμονή Αποκρεών. Η περσινή αναμέτρηση διεξήχθη Σάββατο 12 Φεβρουαρίου με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1…



 To Φιλμ του αγώνα:

 Ιδανικές καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο. Ταλαιπωρημένος ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου. Ελάχιστος κόσμος (περίπου 100 θεατές) έως τώρα στις κερκίδες του γηπέδου. Περίπου 20 φίλοι των οράνιε στο γήπεδο.

Στη σέντρα οι οράνιε με τον Πουλάκο για την έναρξη του αγώνα.

1ο λεπτό. Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με το διαγώνιο σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή να καταλήγει άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Διαμαντή.

4ο λεπτό. Δυνατό σουτ του Σελμανάι εκτός περιοχής, η μπάλα πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.

5ο λεπτό. Ο Ζέλο με δυνατό σουτ  από το κέντρο του γηπέδου θα προσπαθήσει να νικήσει τον Πονηρό που ήταν εκτός θέσης. Η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

 6ο λεπτό. Γκολλλλλλ! Ανοίγουν το σκορ οι οράνιε με τον Παναγόπουλο. Ο Πονηρός προσπάθησε να παίξει με τον Νώτη στα πλάγια, ο Πουλάκος πίεσε και ανάγκασε τον αμυντικό των γηπεδούχων να κάνει ένα ριψοκίδυνο γύρισμα στον τερματοφύλακα του. Ο Παναγόπουλος θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας και με δυνατό σουτ ψηλά στην αριστερή γωνία του Πονηρού θα ανοίξει το σκορ για τους οράνιε.

10ο λεπτό. Επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα του Παναγιώτου με τον Διαμαντή να διώχνει με γροθιές.

13ο λεπτό. Ο Σελμανάι θα ευνοηθεί από κάποιες κόντρες εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα άουτ ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Διαμαντή.

16ο λεπτό. Σέντρα του Χουστουλάκη, η κεφαλιά πάσα του Πουλάκου, αλλά δεν ακολουθεί ο Ζερβός και οι γηπεδούχοι θα απομακρύνουν.

18ο λεπτό. Δυνατό σουτ του Παλαιοπάνου από τα 25 μέτρα, ψηλά άουτ.

19ο λεπτό. Η μπαλιά τρύπα του Ζέλο στον Πουλάκο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Τζιέρης θα προλάβει και θα διώξει την τελευταία στιγμή.

26ο λεπτό. Ισοφαρίζουν οι γηπεδούχοι. Μετά από βαθιά μπαλιά προς την άμυνα των οράνιε, ο Αποστολίδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας και θα κάνει το γύρισμα με τον Σκεντεράι να πλασάρει τον Διαμαντή και να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.

 30ο λεπτό. Δυνατό σουτ του Παναγιώτου μέσα από την περιοχή μετά την ατομική ενέργεια του Σελμανάι, πολύ άστοχο.

32ο λεπτό. Έχει ανέβει ο ρυθμός του αγώνα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν συνεχώς να βγουν με ταχύτητα σε κόντρα επιθέσεις.

34o λεπτό. Δυνατό σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή με τον Διαμαντή να αποκρούει και τον Παπαναστασίου να απομακρύνει εκτός περιοχής.

36ο λεπτό. Ο Νώτης θα εξουδετερώσει την εξαιρετική προσπάθεια του Γούλα που πέρασε τρεις αντιπάλους και μπήκε μέσα στην περιοχή. Κόρνερ για τους οράνιε.

37ο λεπτό. Ανατροπή για τους γηπεδούχους. Η άμυνα των οράνιε πιάστηκε πάλι στον ύπνο σε μια μακρινή μπαλιά. Ο Αποστολίδης πέρασε τον Χουστουλάκη από πλάγια και έκανε το γύρισμα με τον Σελμανάι να ξεπερνάει τον Μάγγο και με δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία του Διαμαντή θα κάνει το 2-1.

41ο λεπτό. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Σελμανάι στον Αποστολίδη μέσα στην περιοχή με τον Μάγγο να προλαβαίνει και να διώχνει τον κίνδυνο.

44ο λεπτό. Ο Γούλας “σπάει” το οφσάιντ των γηπεδούχων, αλλά ο Πονηρός έχε βγει στα όρια της μεγάλης περιοχής του και θα προλάβει να διώξει.

45ο λεπτό. Λήξη του πρώτου μέρους.

Η τετράδα Αποστολίδη-Σκεντεράι-Τριμπόνια και Σελμανάι δημιουργούν όλους τους κινδύνους στην άμυνα των οράνιε.
Οι σκόρερς σήμερα των γηπεδούχων Σκεντεράι και Σελμανάι ήταν οι σκόρερς και της αναμέτρησης του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων στο Θώδειο (0-2).

Έτοιμες οι δύο ομάδες για το δεύτερο μέρος.

52ο λεπτό. Επικίνδυνο δυνατό συρτό γύρισμα του Αποστολίδη, δεν θα βρεθεί παίκτης κοντά με τη μπάλα να καταλήγει πλάγιο άουτ (!).

53ο λεπτό. Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σελμανάι που πέρασε τέσσερις αμυντικούς των οράνιε, αλλά ο Διαμαντής θα προλάβει και θα μπλοκάρει.

55ο λεπτό. Γκολ για τους γηπεδούχους 3-1. Οι οράνιε εκτέλεσαν ένα φάουλ στην περιοχή των γηπεδούχων, οι οποίοι απομάκρυναν και στην αντεπίθεση ο Αποστολίδης πέρασε τον Παπαναστασίου και πλάσαρε τον Διαμαντή για το 3-1.

56ο λεπτό. Ευκαιρία για τους οράνιε με το Ζερβό να μπαίνει από πλάγια μέσα ατην περιοχή, αλλά ο Πονηρός θα μπλοκάρει το σουτ του μέσου της ομάδας μας.

59ο λεπτό. Επικίνδυνη σέντρα του Παναγιώτου , αλλά ο Τριμπόνιας δεν θα προλάβει να κάνει την κεφαλιά.


61ο λεπτό. Μειώνουν οι οράνιε. Η πάσα του Ζερβού και το δυνατό σουτ του Πουλάκου για το 3-2.

62ο λεπτό. Ο Κωβαίος στη θέση του Γούλα. Πρώτη αλλαγή για τους οράνιε.

64ο λεπτό. Σέντρα του Ζέλο με τον Κωβαίο να κάνει την κεφαλιά και τον Πονηρό να απογειώνεται στο Γ της εστίας του και να διώχνει σε κόρνερ. Μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας.

64ο λεπτό. Ο Τσόφλιος στη θέση του Τριμπόνια. Πρώτη αλλαγή και για τους γηπεδούχους.

67ο λεπτό. Άλλη μια βαθιά μπαλιά των γηπεδούχων με τον Αποστολίδη να βρίσκεται σε θέση βολής. Ο Χουστουλάκης θα πιέσει και το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων θα καταλήξει άουτ στο πλάι της εστίας του Διαμαντή.

73ο λεπτό. Ο Παπαναστασίου θα κάνει η σέντρα μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Σαμαρά και να καταλήγει κόρνερ.

74ο λεπτό. Ο Παπαιωάννου στη θέση του Νώτη. Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους.

76ο λεπτό. Πιέζουν οι οράνιε με συνεχόμενα φάουλ και κόρνερ. Εκτέλεση κόρνερ του Ζερβού με πάσα έξω από την περιοχή, άστοχο όμως το σουτ του Ζέλο. Πάντα επικίνδυνοι οι γηπεδούχοι στην κόντρα οι γηπεδούχοι.

77ο λεπτό. Ο Μάγγος απέφυγε ωραία τρεις αντιπάλους εκτός περιοχής, αλλά το δυνατό συρτό σουτ κατέληξε εκατοστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πονηρού.

78ο λεπτό. Η πρώτη κίτρινη κάρτα της αναμέτρησης. Στον Παναγόπουλο για κράτημα στον Αποστολίδη.

81ο λεπτό. Ο Κανταρτζής στη θέση του Σκεντεράι. Αλλαγή για τους γηπεδούχους.

83ο λεπτό. Δυνατό σουτ του Παπαιωάννου εκτός περιοχής. Η μπάλα άουτ μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Διαμαντή που δεν ανησύχησε.

87ο λεπτό. 4-2 για τους γηπεδούχους. Ο Ζέλο βρέθηκε στο έδαφος στο χώρο του κέντρου, οι οράνιε ζήτησαν φάουλ. Οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην κόντρα και ο Σελμανάι πάσαρε στον Αποστολίδη που με πλασέ έκανε το 4-2.

90ο λεπτό. Αποβολή για τους οράνιε. Με υπόδειξη του επόπτη σε μια διακοπή του αγώνα, ο Γιώργος Παπαναστασίου θα αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

91ο λεπτό. Φοβερή ευκαιρία για τους οράνιε. Το γύρισμα του Πουλάκου και το αδύναμο πλασέ του Κωβαίου στο τετ α τετ με τον Πονηρό.

94ο λεπτό. Λήξη της αναμέτρησης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog