Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Θέλεις πίτσα; Πάρε απ’ το Μουστάκα…

- Advertisement -

Ναι είναι από το 1971. Και ναι, η Αμερικάνικη πίτσα που σερβίρει ο Μουστάκας είναι το κάτι άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι η συνταγή της σάλτσας είναι επτασφράγιστο μυστικό και την γνωρίζουν μόνο 2 άτομα…

Στο Μουστάκα, δεν θα βρεις τα πάντα! Θα βρεις σαλάτες, snack, μακαρονάδες (σου υπενθυμίζω ότι η συνταγή της κόκκινης σάλτσας είναι επτασφράγιστο μυστικό), αλλά το δυνατό του σημείο είναι αναμφισβήτητα η pizza.

Με λεπτή και τραγανή ζύμη, πάντα φρέσκα υλικά και αρκετούς γευστικούς συνδυασμούς που θολώνουν την κρίση σου και σε οδηγούν σε βέβαιες παρασπονδίες, η pizza του Μουστάκα είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει.

Η κουβέντα μας με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, μας έδωσε να καταλάβουμε πόσο αγάπη και φροντίδα έχουν βάλει σε αυτό που κάνουν. Και αν και ζούμε σε χαλεπούς καιρούς, η πιτσαρία Μουστάκας, αρνείται να ρίξει την ποιότητα ή να πάρει υλικά που θα αλλοιώσουν την αυθεντικότητα της συνταγής προκειμένου να ρίξει το κόστος. Και αυτό λέει πολλά!

Αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο (και την Καθαρά Δευτέρα) και κάθε Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή μέχρι το Πάσχα, η πιτσαρία Μουστάκας, θα είναι εκεί, για να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σου. Γιατί… σαν την πίτσα του Μουστάκα, δεν έχει…


Αντέχεις ακόμα; ΟΚ. Για να στο κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο, σου δίνουμε το τηλέφωνο στο οποίο μπορείς να παραγγείλεις και από εκεί και πέρα, αν μπορέσεις να αντισταθείς, δικαίωμά σου: 27440. 28419.


Από την άλλη, βέβαια, αν δεν έρθει το πιάτο αχνιστό μπροστά σου να το κρίνεις σαν κριτής στο The Voice, τι νόημα έχει;  Η ζεστή και κομψή αίθουσα του Μουστάκα στην πανέμορφη παραλία του Λουτρακίου με θέα όλο τον Κορινθιακό σε περιμένει για να σε υποδεχθεί.

Θα την βρεις, δίπλα ακριβώς στο Δημαρχείο Λουτρακίου, Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog