Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Όλη η αλήθεια για το μαγαζί που έκλεισε στο Λουτράκι

- Advertisement -

Μεγάλη αντιπαράθεση ξέσπασε στο Λουτράκι, μόλις έγινε γνωστό ότι κλείνει λόγω τριών μηνύσεων για δέκα ημέρες (αρχής γενομένης από την Κυριακή της Αποκριάς) κατάστημα στο Λουτράκι. Διαβάστε στο loutrakiblog.gr, τι ισχύει…

Το loutrakiblog.gr, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος μας ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ζήτησε να κλείσουν το κατάστημά του τη συγκεκριμένη ημέρα υπό το φόβο μιας νέας μήνυσης. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά, “Εγώ ζήτησα να το κλείσουν τη συγκεκριμένη ημέρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν το είχα αφήσει ανοιχτό και έπαιζα μουσική, είναι σίγουρο ότι θα “έτρωγα” και άλλη μήνυση, ασχέτως αν όλο το Λουτράκι θα παίζει μουσική”.

Ακολουθεί το έγγραφο από τη Διαύγεια:

- Advertisement -

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εχεις δικιο, αλλα μια μικρη διορθωση: νουμερο σκετο εισαι, οχι νουμερο 1 που λες στο 8'24. Γεια σου δακρύβρεχτε. Μαρθα Βουρτση το καταντησες για να σε λυπηθουν. Τι Μαρθα Βουρτση δηλαδη? Σταθης Μπουκουρας να λες.

  2. Όλοι μάγκες και παντογνώστες κρυμμένοι πίσω από ένα Ανώνυμος και μία οθόνη!!
    Θέλετε να λέγεστε και ώριμοι!!
    Φτιάχνω το κοτέτσι!!!ΚΆΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΌΤΕΣ???

    ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Μ.

  3. 10:12 μ.μ. φτιάχνουμε το κλουβάκι. Θες να κάνεις τον φυλακισμένο? χαχαχαχαχαχα….Πόσες μηνυσούλες μετράς…μέχρι σήμερα?

  4. stous Σε όλους του άνω σχολιαστές :
    Εγώ σε αυτό το μαγαζί πάω τουλάχιστον 4-5 χρόνια…!
    Είναι το μοναδικό μαγαζί όπου έχω διαπίστωση ότι δίνει αποδείξεις μέχρι δεκάλεπτο, πάντα,
    και πάντοτε…!!!
    Και το μαγαζί πάει σφεντόνα, και μπράβο του…
    Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι, αυτός ο νόμιμος κατά την γνώμη μου να βρίσκετε συχνά στο μάτι του κυκλώνα….
    Τυχαίο…??

  5. 11.15 μυνισούλα δεν έχω καμία αν θες μπορείς να μου κάνεις εσύ μια!
    Πες μου που και πότε να βρεθούμε να μου κάνεις μια! "Ανώνυμη"
    Βάλτε τα ονόματά σας και τα επώνυμα να τα πούμε όπως πρέπει!
    Ανώνυμοι μάγκες!
    Αργυράκης Μ.

  6. 4:29 μ.μ. ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΑ? Ή ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΦΕΔΕΣ? ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ…

  7. Φυσικά και το πιστεύω ότι μυνισούλα δεν έχεις καμία, αλλά εγώ ρώτησα για μηνυσούλα. Στην εισαγγελία πρωτοδικών Κορίνθου, δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, ξέρει να γράφει σωστά και ο εισαγγελέας και ο/η γραμματεύς του εισαγγελέως.

  8. 4:29 δεν κάθεσαι καλύτερα στα αυγουλάκια σου; Τί κάθεσαι και ανακατεύεσαι αν είναι νόμιμος αυτός ή όχι; Εσύ δεν έχεις εκφράσει την καχυποψία σου για τους Loutraki Divers και μας έχεις πει ότι σήμερα δεν υπάρχει ανιδιοτέλεια; Γιατί λοιπόν να πιστέψουμε ότι εσύ τον καλύπτεις ανιδιοτελώς; Μπας και έγινες και πρόεδρος μονομελούς να δικάσεις τις μηνύσεις που του έχουν τρίψει στα μούτρα; Άντε με σένα πια… Πολύ έχει παραγίνει να μας κατηγορείς για όλους και για όλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog