Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καρναβάλι Λουτρακίου 2017 – Δείτε φωτογραφίες (μέρος 1ο)

- Advertisement -

Δείτε φωτογραφίες από το Λουτρακιώτικο Καρναβάλι 2017…

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλε δεν ντρεπεστε ακομα τις στολες χαρι ποτερ εχετε του χρονου θα κλεισουν δεκαετια ντροπη σας να μην ανανεωνετε το βεστιαριο ντροπη σας

  2. Ενα μεγαλο μπραβο σε ΟΛΟΥΣ αυτους που μεσα στις δυσκολες οικονομικες συγκυριες με το κεφι τους και την "θετικη"(που να γνωριζουν τετοιες λεξεις και ενοιες μερικοι) αυρα τους,παραμεριζοντας τους κακομοιρους και τους μιζερους να μας κανουν να ξεχαστουμε και να χαρουμε με τον καλυτερο τροπο την χθεσινη μερα,να'μαστε καλα και του χρονου !!

  3. Το ωραιοτερο καρναβαλι των τελευταιων 6 ετων. Μπράβο στην δημοτικη αρχη και σε ολους τους διοργανωτες-συντελεστες-συμμετεχοντες. Χρονια πολλα!

  4. 3:02 μ.μ. Το ωραιοτερο καρναβαλι που εγινε πποτε στο Λουτρακι ηταν του 2008 απο εκει και περα το χαος η στολες χαρι ποτερ και μερικες αλλες που ειδες οπως και τα αρματα του χρονου θα κλεισουν δεκαετια τοσα λεφτα παιρνει ο δημος απο το ταπ και απο αλλα πολλα να κανει μια ανανεωση δεν ξερει δες βιντεο με το καρναβαλι του 2008 για να καταλαβεις τι σημαινει

  5. Θεέ μου αηδίες που είδαμε πάλι!!!! Αλλά βλέπετε, τα μικρά παιδάκια δεν θυμούνται πως ήταν το ίδιο καρναβαλι 5 χρόνια πριν και έτσι το χαίρονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog