Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βαθιά ανάσα για τα μαγαζιά του Λουτρακίου

- Advertisement -

Μια βαθιά οικονομική ανάσα πήραν τα μαγαζιά του Λουτρακίου, καθώς ο κόσμος εκμεταλλευόμενος το τριήμερο επισκέφτηκε το Λουτράκι…

Μάλιστα, σε ορισμένα μαγαζιά της παραλίας είχαν δημιουργηθεί ουρές…

Δείτε τις φωτογραφίες:

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το συγκεκριμένο μαγαζι παντα εχει ουρα τετοιες μερες. Θα μας δείξετε κάτι διαφορετικό για μια φορα, ειδικα οταν γραφετε οτι ορισμενα μαγαζια ειχαν ουρα και να δουμε τις φωτογραφίες… σιγα και τον κοσμο που δείχνεται… 3 φωτογραφιες φτωχές απο κοσμο και μια ενα μαγαζι που παντα εχει πολυ κοσμο.

  2. ενταξει ρε φιλε, το εγραψες και αλλου. πανω απο 300αρι το καθε τραπεζι. ειδες ο τσιπρας? εφερε την αναπτυξη στην Ελλαδα ο προεδρος του 15μελους κι ας τον βριζετε ολοι. Μεγααααλη προσωπικοτητα και μεγιστος πολιτικος…λουστρος!

  3. τα μαγαζια ηταν γεματα και η ποιοτητα υπηρεσιων καλη. Το καρναβαλι μαλλον φτωχοτερο απο περυσι. θα ηταν ευτύχημα εάν ο μισος κοσμος ερχοταν κάθε σαββατοκυριακο το χειμωνα τουτεστιν εάν υπηρχε ο προαστιακος που καποιοι πολεμουν λυσσωδώς. Και βεβαια ειδαμε και νέο κοσμο (που κι εδώ δεν ξερω αν ολοι τον θελουν στο λουτρακι δεδομενου ότι είναι ισως η μοναδικη πολη στο πανελληνιο χωρις πεζοδρομο με ορθαδικα)

  4. Αν και χωρίς πολύ διαφήμηση χωρίς καμιά φόβερη εκδήλωση το Λουτράκι είχε πάρα πολύ κόσμο αυτό το 3ημερο.Ίσως τον περισσότερο της 5ετιας,αλλά ενα τριήμερο το χειμώνα και 1 μήνας το καλοκαίρι δε φτάνουν,γιατί τον υπόλοιπο καιρό δεν έχει τίποτα η πόλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog