Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κοσμοσυρροή στο καρναβάλι του Χιλιομοδίου ! (φωτο-βιντεο)

- Advertisement -

Πλήθος κόσμου στο καρναβάλι Χιλιομοδίου 2017. Λόγω και των καλών καιρικών συνθηκών, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο…

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σκηνές απείρου κάλους και φέτος με τα απομεινάρια των Διονυσιακών τελετών! Με το προσωπείο του δήθεν μασκαρέματος και της δήθεν παράδοσης! ο άνθρωπος να γίνεται χειρότερος και από ζώο! Μακάρι με την ίδια ευκολία και διάθεση, να τρέχαμε κάθε Κυριακή στις εκκλησιές και όχι κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, να κλαίγαμε για τις αμαρτίες μας. Θαυμάζουμε μέσα από τις εικόνες, το τελειότερο δημιούργημα του Θεού να γίνεται άξιο προς λύπηση! Καλή μας Σαρακοστή και καλή μετάνοια!

  2. μπορεί σε budget να μην είναι καρναβάλι του Ριο, αλλά σε κέφι και διάθεση είναι καλύτερο. Ζήτω το ιστορικό Χιλιομόδιον και ο Μητσάρας!

  3. Πράγματι αν δείτε προσεκτικά το βίντεο θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι παρεβρισκομενοι είναι μέσα στο κέφι και το διασκεδάζουν αφάνταστα! !!!

  4. 6:18 μ.μ. Αγαπητέ συνδημότα, πολύ ευγενικός είσαι μαζί τους. Και αυτό διότι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά δεν πάνε λόγω του ρεβεγιόν της προηγουμένης όπου ξενύχτησαν, ενώ κατά την Μ. Εβδομάδα εμφανίζονται μόνο στην περιφορά του Επιταφίου για να κουτσομπολέψουν με γείτονες, φίλους, γνωστούς, και φυσικά το Μ. Σάββατο απλώς για το Χριστός Ανέστη. Για πανηγύρια όμως και φαγοπότι είναι όλοι μπροστινή γραμμή!

  5. Αγαπητέ συνδημότα, δεν κρίνουμε ανθρώπους αλλά τις συμπεριφορές τους. Πάνω από ' όλα θα μας κρίνει βέβαια όλους Ο Θεός. Αλλά θεωρώ αδιανόητο για μια χώρα η οποία θέλει να λέγεται ΟΡΘΟΔΟΞΗ, να δίνουν περισσότερο σημασία οι καημένοι οι άνθρωποι στο πως θα παρουσιαστούν στο καρναβάλι, παρά στον ίδιο τον Θεό! Ειδικά μάλιστα, όταν ντυνόμαστε ιερείς και δεσποτάδες, το οποίο από μόνο του είναι αμαρτία!

  6. 5:05 μ.μ. σωστά αγαπητέ συνδημότα, γι'αυτό δε χαρακτήρισα κανέναν, απλώς περιέγραψα γεγονότα. Όσο για τη μίμηση ιερωμένων, είμαι απολύτως σύμφωνος. Στο τέλος-τέλος τί σκοπό εξυπηρετεί αυτό; Το να γελάσουμε; Για όποιον θέλει τόσο πολύ πια να ξεφαντώσει, δεν νομίζω ότι δεν υπήρχαν αλλότριες ενδυματολογικές επιλογές και έτσι κατέληξε σε τέτοιου είδους αμφίεση. Λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog