Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην Εντατική ο Γιάννης Πουλόπουλος

- Advertisement -

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του  νοσοκομείου «Ελπίς» νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος, έπειτα από επέμβαση αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε…

Ο  76χρονος καλλιτέχνης διακομίστηκε το περασμένο Σάββατο στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαϊκό όπου και διαπιστώθηκαν καρδιολογικής φύσεως ευρήματα.

Κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Καρδιολογική κλινική του «Ελπίς» προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη και άμεση αντιμετώπιση καθώς πρόκειται για μια πλήρως λειτουργούσα κλινική με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εμφραγμάτων, Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και Υπομονάδα Φροντίδας Αγγειοπλαστικής.

Υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική (έγινε διάνοιξη των στενωμένων στεφανιαίων αρτηριών) και εισήχθη για νοσηλεία στην εξειδικευμένη Μονάδα του «Ελπίς», με τους γιατρούς να είναι  αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του και για την έκβαση της νοσηλείας του. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται καλή και σταθερή και εκτιμάται πως εάν η εικόνα του παραμείνει ίδια, θα πάρει εξιτήριο από τη Μονάδα και η νοσηλεία του θα συνεχιστεί σε θάλαμο της Καρδιολογικής Κλινικής.

aftodioikisi.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog