Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Οσοι ετοιμαστήκατε για Ισλανδία, αδειάστε βαλίτσες !!!

- Advertisement -

 Η κυβέρνηση της Ισλανδίας εμφανίζεται σε δημοσιεύματα να είναι έτοιμη να προσφέρει επίδομα 1.800 ευρώ το μήνα σε όποιον άνδρα αποφασίσει να παντρευτεί Ισλανδή και να συνδράμει στην αύξηση του πληθυσμού της χώρας, η οποία εμφανίζει απελπιστική έλλειψη νεαρών ανδρών…

Η σκέψη δεν έχει ακόμα λάβει επίσημη μορφή, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση της Ισλανδίας. Στην πανέμορφη αυτή χώρα των 320.000 μόλις κατοίκων, η πλειονότητα των ανδρών είναι ηλικίας άνω των 40 ετών, γι’ αυτό και τίθεται σοβαρά πια το ζήτημα της λήψης μέτρων για την αύξηση του πληθυσμού. Λέτε;

Η Ισλανδία δεν προσφέρει ούτε μελετάει να προσφέρει το επίδομα των 1.800 ευρώ το μήνα σε άντρες που θα παντρευτούν Ισλανδή. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανενός είδους επίδομα για μετανάστες που θα παντρευτούν πολίτη της Ισλανδίας, ανεξάρτητα από το φύλο.

Το δημοσίευμα είναι γνωστό hoax του εξωτερικού που κυκλοφόρησε το 2016 και στην Ισλανδία δεν υπάρχει έλλειψη από νέους άνδρες. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για τον πληθυσμό υπάρχουν 1.007 άνδρες για κάθε 1.000 γυναίκες.

https://archive.is/tAilW

Στη αρχική του μορφή το hoax που ξεκίνησε από το thespiritwhispers.com, ένα αναξιόπιστο blog που συχνά κατασκευάζει δημοσιεύματα, μιλάει για 5.000 δολάρια και θα δοθεί προτεραιότητα στους άνδρες από τη Βόρεια Αφρική.



Το παραπάνω κατασκευασμένο
δημοσίευμα διαδόθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη και έτσι αποφάσισαν να
κατασκευάσουν και δευτερο, αυτή τη φορά για επίδομα 3.000 δολαρίων σε
γυναίκες που θα παντρευτούν άνδρες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και
πάλι με προτεραιότητα στις γυναίκες από τη Βόρεια Αφρική.
Όσοι σκέφτηκαν να μεταναστεύσουν
στην Ισλανδία για να παντρευτούν κάποια Ισλανδή και να κερδίσουν το
επίδομα των 1.800 ευρώ θα πρέπει να το ξεχάσουν.
http://ellinikahoaxes.gr/2017/02/26/trelo-epidoma-ton-islandon/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog